Een leuke en creatieve winactie!
Koop mijn receptenboekje ‘Sportief genieten en herstellen met verantwoorde tussendoortjes’ en ontvang een doos met 8 zakjes Happy Protein!

‘De lekkerste weg naar succes’! Dat is mijn motto. Gezond eten is lekker eten in mijn ogen. Ik wil consumenten laten zien dat gezond en lekker eten helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. In mijn ogen kun je met een paar basisingrediënten de lekkerste gerecht(jes) maken, ook als je geen keukenprins bent. Dat is wat ik wil laten zien met de recepten in dit receptenboekje. Gezond en lekker eten hoeft niet ingewikkeld te zijn.
Naast mijn passie voor hardlopen sta ik graag in de keuken. Daar kan ik mijn creativiteit kwijt in het koken, bakken en ontwikkelen van recepten. In mijn kinderjaren stond ik al graag in de keuken met een pollepel in mijn handen om mijn moeder of oma te helpen.
De laatste jaren heb ik veel nieuwe recepturen ontwikkeld. Ik kreeg veel leuke reacties en de vraag of ik mijn recepten kon delen. Dit bracht mij op het idee om recepten te verzamelen en te bundelen.

In dit receptenboekje heb ik 16 gezonde en lekkere tussendoortjes samengevoegd. Dit zijn tussendoortjes die iedereen met simpele ingrediënten thuis kan maken. ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ zeg ik altijd. Geen ingewikkelde, dure ingrediënten. Ik wil laten zien dat je prima verantwoorde tussendoortjes kunt maken die lekker zijn, maar die bijvoorbeeld weinig vet bevatten, extra eiwit of geen toegevoegde suikers. De recepten zijn geschikt voor na het sporten als een goed herstelproduct. Tevens kun je de tussendoortjes ook meegeven aan je kinderen voor op school of naar je werk. Het voordeel van alle recepten is dat ze prima bewaard kunnen worden in de diepvries. Naast recepten geef ik ook variatietips en leg ik uit hoe eenvoudig recepten kunt aanpassen als je ingrediënten niet in huis hebt of niet wilt gebruiken vanwege een dieet of voedingsgewoonte.

Happy Protein
Lekker in je vel zitten en goed herstellen na je work-out dat doe je met het eiwitpoeder ‘Happy Protein’ van Eiwit.nl! Het eiwitpoeder is 100% natuurlijk en gemaakt van whey isolaat.
Soms schiet een goede herstelmaaltijd erbij in na het trainen en dan is een eiwitshake handig in gebruik. Mijn advies is altijd om na het trainen binnen 20 minuten tot een uur te starten met herstel door 20-30 gram eiwit in te nemen. Zo start je later weer fit en sterk aan een volgende training.

Het proteïnepoeder van Happy Protein is verrijkt met 10 vitaminen en magnesium. Toegevoegd zijn o.a. vitamine B2, B5, B8 en C. Deze vitaminen dragen bij aan een beter herstel na het trainen, meer (geestelijke) energie, verminderde vermoeidheid en een gezonde huid. Happy Protein is te verkrijgen in de smaken aardbei, vanille of naturel. Het is handig in gebruik en mee te nemen naar de sportschool, werk of op vakantie.
Een sachet eiwitpoeder bevat 30 gram eiwit, is vrij van GMO-bestanddelen, vegetarisch, glutenvrij en bevat geen toegevoegde suikers.
Happy Protein is te gebruiken als shake door het aan te maken met water, (plantaardige) zuivel, vruchtensap of een andere drank. Daarnaast is het ideaal om te verwerken in pannenkoeken, cake of lekkere ijsbonbons die ik heb gemaakt. Bij deze actie ontvang je dit recept gratis erbij.
Tijdens verhitten gaan de toegevoegde vitaminen en mineralen niet verloren.
Voeg je Happy Protein aan één van mijn recepten toe, verminder dan dezelfde hoeveelheid aan meel ivm opname van vocht door dit eiwitpoeder.

Deelname aan deze actie
Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn receptenboekje ‘Sportief genieten en herstellen met verantwoorde tussendoortjes’ dan kun je alleen via het contactformulier een berichtje sturen of via e-mail. Je stuurt dan een berichtje naar info@mariskadute.nl. Vermeld bij je berichtje dat het gaat om de winactie Receptenboekje ‘Sportief genieten & Happy Protein’.
In samenwerking met Eiwit.nl is deze actie tot stand gekomen. Mocht je meer willen weten over Eiwit.nl bekijk dan de volgende link: www.eiwit.nl en bekijk mijn disclaimer (onder ‘Praktische info & Tarieven’) voor meer informatie.

 

De eerste vijf consumenten die reageren ontvangen één gratis proefpakket van Happy Protein met 8 zakjes eiwitpoeder (30 g per sachet) met verschillende smaken (vanille, aardbei en/of neutraal) bij deze bestelling.
Iedere consument die in de periode van 13 augustus tot 28 augustus 2017 een receptenboekje ‘Sportief genieten’ besteld ontvangt een extra recept voor eiwitrijke vanille-ijsbonbons.
Deelname is alleen mogelijk door via mail of mijn contactformulier op de website,  www.mariskadute.nl, een bestelling te plaatsen.
Per klant wordt er maximaal 1 proefpakket met 8 zakjes Happy Protein verzonden.

De receptenboekjes zullen per post verzonden worden. Eiwit.nl verzorgd de verzending van de proefpakketten als je één van de winnaars bent. Woon je bij mij in de buurt dan is het mogelijk om het receptenboekje op te komen halen en heb je geen verzendkosten. De receptenboekjes kosten 6,- excl. verzending (incl. btw) en met verzenden 9,50 euro (incl. btw).

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met de recepten en jullie kennis willen maken met Happy Protein!