High tea ‘De weg van de thee en lekkernijen’

Als je mij al langer volgt dan heb je misschien gelezen dat ik meer activiteiten organiseer en uitvoer dan alleen het begeleiden van sporters. Ik vind het leuk om mijn passie voor koken en bakken te delen met andere mensen. Daarnaast mag ik graag met lekkere gerechtjes mensen blij maken en inspireren om zelf aan de slag te gaan. De laatste maanden heb ik al diverse workshops gegeven.
Bekijk eens mijn agenda met allerlei leuke, afwisselende workshops en voorlichtingen als je geïnteresseerd bent of iemand een origineel cadeautje wilt geven.

Een nieuw event is de high tea ‘De weg van de thee en lekkernijen’
Heb je zin in een gezellige en interactieve high tea samen met je vrienden of familie?
Heleen Mombarg van Puur Cha Do en Mariska Dute van Mariska Dute Voeding, Sport & Advies organiseren voor jullie een lekkere high tea waarbij jullie ook nog eens je eigen lekkere hapjes gaan maken. De hapjes kunnen na de bereiding zo uitgeserveerd worden in een lunchroom, zo lekker ziet het eruit!

Tijdens de high tea krijgen jullie uitleg over diverse soorten thee. Jullie leren welke thee goed past bij de verschillende smaken van de gerechten die tijdens de high tea geserveerd worden. Daarnaast wordt er kort uitleg gegeven over de bereiding en ingrediënten van de diverse hapjes die tijdens deze avond/middag geserveerd worden. Jullie zullen ervaren dat het helemaal niet moeilijk is om met eenvoudige, biologische producten lekkere gerechtjes te maken. Daarbij is het leuker, goedkoper en worden er ‘normale’ producten gebruikt uit de supermarkt.

Mariska Dute, sportdiëtist en topsporter, zal uitleg geven over de gerechten die ze voor jullie gemaakt heeft. Mariska heeft een eigen bedrijf, Mariska Dute Voeding Sport & Advies van waaruit ze diverse (kook)workshops geeft.

Heleen Mombarg, theesommelier, zal vertellen over de verschillende soorten thee. Hoe groeit thee en op welke manier wordt het bewerkt tot het bij ons in het kopje zit.  Heleen organiseert theeproeverijen, workshops op locatie en verkoopt thee. Heleen is de naam achter Puur Cha Do.

Praktische informatie:
– Uitleg over diverse soorten thee en de combinatie met de verschillende hapjes
– Uitleg over de bereiding en ingrediënten van de hapjes
– Workshop lekkere high tea hapjes maken
– Je ontvangt een receptenboekje met informatie uit de workshop en enkele recepten om thuis nogmaals de repen te kunnen maken
– De kosten voor deelname aan deze workshop zijn 35,00 euro per persoon. Dit is incl. thee, receptenboekje, ingrediënten voor de high tea.
– De high tea vindt plaats bij het Biotel Achterhoek te Lievelde
– Op 20 juni is de high tea van 19.00-22.00 uur en op 9 juli van 13.00-16.00 uur.
– Aanmelden voor deze unieke high tea kan via: info@puurchado of info@mariskadute.nl ovv high tea en we verzoeken jullie vooraf het bedrag van 35,- euro over te maken.
– Voor meer informatie kun je contact opnemen met Heleen Mombarg: info@puurchado,  06-10278709 of Mariska Dute: info@mariskadute.nl , 06-10011230.