Nieuwe events en workshops! 

Tijd voor een nieuw overzichtje! Voor jullie heb ik weer een aantal leuke workshops en events op de planning staan!
Voor ieder wat wils! Of je nu op zoek bent naar een leerzame workshop met als thema ‘Sport- & Herstelvoeding’ of een gezellige high tea, ik bied het aan! Tevens kun je ook met je individuele vragen bij mij terecht.
Op elke 1e woensdagavond van de maand ben ik bij Sport- en Healthcenter Bodycheck waar je langs kunt komen tijdens het inloopspreekuur. Voor 7,50 euro beantwoord ik al je persoonlijke vragen tijdens een individueel gesprek. Ik ben aanwezig van 19.00 tot 20.30 uur.

Ik ben blij met de gevarieerde agenda die ik jullie kan aanbieden. Samen met een aantal leuke samenwerkingspartners heb ik geprobeerd een divers aanbod aan leuke evenementen te ontwikkelen voor jullie.

Heb je interesse in een leuke workshop of een gezellig middagje/avondje uit dan is misschien één van onderstaande workshops of events iets voor jou!

Workshops
Tijdens de workshops ga jezelf actief aan de slag met het bereiden van lekkere hapjes, sportvoeding of gezonde tussendoortjes. Daarnaast krijg je informatie mee over gezonde (sport)voeding en de recepten in de vorm van een receptenboekje.
De verschillende evenementen bevatten interactieve onderdelen of alles word voor je bereid.

Geef je snel op als je het leuk lijkt om deel te nemen!

Bij onderstaande evenementen is deelname voor iedereen, ongeacht of je lid bent of niet van een sportcentrum of (loop)vereniging. Is deelname alleen voor leden van een vereniging dan is dit erbij vermeld.

Data:
Inloop-foodworkshop ‘Maak je eigen gezonde en verantwoorde lekkernijen’ bij Snoeptastisch! in Zwolle
Tijdens deze workshop kun je zo binnen komen wandelen en gezellig aansluiten. Dit is een nieuw concept wat vanaf september 1x per maand georganiseerd gaat worden bij Snoeptastisch! naast een maandelijkse kinderworkshop.
Eén keer per maand is er een workshop specifiek gericht op kinderen (vanaf 11 jaar).
Er worden lekkere en verantwoorde gerechtjes en (sport)snacks gemaakt tijdens deze workshop. De workshop is voor 1 ouder samen met 1 kind.
Kinderen gaan samen met één van hun ouders zelf lekkere snacks maken. Daarnaast krijg je uitleg hoe jezelf gezonde (sport)voeding en -tussendoortjes kunt bereiden
Deelname aan deze workshop is voor kinderen vanaf 11 jaar.
Kosten zijn 25,00 euro per koppel.
Kosten voor de inloopworkshop zijn 12,50 euro per persoon en bij voor aanmelding 10,00 euro per persoon. Het is ook mogelijk om maar één gerechtje te maken voor 2,50 euro tijdens de inloopmiddagen.
Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of info@snoeptastisch.nl

Vanaf september is de inloopworkshop maandelijks. Twee keer per maand kun je aansluiten en zelf lekkere en verantwoorde snacks en hapjes maken.
Elke koopzondagmiddag van 14.00-16.00 uur kun je mee doen of elke 3e woensdagmiddag is er een leuke workshop voor de kids van 14.00-16.00 uur.
De data zijn: 3 en 20 september, 1 en 25 oktober, 5 en 15 november, 3 en 20 december 2017.

High tea ‘De weg van de thee en lekkernijen’!
Zondagmiddag 9 juli 13.00-16.00 uur, locatie Biotel Achterhoek in Lievelde.
Tijdens deze interactieve high tea serveren wij een heerlijke hapjes die je deels zelf ook nog gaat maken. Je krijgt uitleg over verschillende soorten thee van een theesommelier. De thee die we serveren is uniek en je leert wat goed past bij de diverse gerechtjes. We geven tevens uitleg over de bereiding, ingrediënten en tips hoe je zelf deze lekkere hapjes kunt maken. Uniek aan deze high tea is dat we eigenlijk 2 workshops combineren. Ik geef deze unieke high tea samen met Heleen Mombarg van Puur Cha Do. We werken overigens uitsluitend met biologische producten. We willen jullie laten zien dat het niet moeilijk is om zelf lekkere producten te maken met mooie biologische producten. Kortom, een gezellige en interactieve high tea die je zeker niet wilt missen!
Iedereen kan aan deze high tea deelnemen.
Kosten: 35,00 euro
Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of info@puurchado.nl, 06-10278709.

High tea Snoeptastisch! Heerlijk & Uniek (VOL)
Deze high tea is momenteel vol, maar heb je interesse in een vergelijkbaar iets? Neem gerust contact op! Ik kan een op maat gemaakte high tea organiseren!
Specifieke (dieet)wensen zijn mogelijk en we kunnen met veel diëten en allergieën rekening houden.
Tijdens deze middag serveren wij een heerlijke, unieke high tea! Je krijgt uitleg over verschillende soorten thee die we serveren en wat goed past bij de diverse gerechtjes. We geven tevens uitleg over de bereiding, ingrediënten en tips hoe je zelf deze lekkere hapjes kunt maken. Uniek aan deze high tea is dat we ook rekening houden met verschillende allergieën.
Tijdens de high tea ga je zelf nog aan de slag met het maken van overheerlijke bonbons. We willen jullie laten zien dat het niet moeilijk is om zelf lekkere producten te maken met chocolade. Kortom, een gezellige en interactieve high tea die je zeker niet wilt missen!
Iedereen kan aan deze high tea deelnemen.
Daarnaast geven we je de recepten mee naar huis en krijg je een leuke goodybag mee!
Kosten: afhankelijk van de inhoud
Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of info@snoeptastisch.nl

‘Snoeptastisch! goes sporty’
Dinsdagavond 4 juli 18.15-20.30 uur, locatie Snoeptastisch! in Zwolle.
Tijdens deze avond gaan we onze eigen sport- en herstelrepen maken. Daarnaast krijg je uitleg over gezonde sportvoeding en hoe je het beste kunt herstellen na je training. We willen je laten zien dat het helemaal niet ingewikkeld is om zelf lekkere sportrepen te maken. Tevens geven we uitleg over thee en de producten in de winkel. Iedereen kan aan deze workshop deelnemen.
Daarnaast geven we je de recepten mee naar huis en krijg je een leuke goodybag mee!
Kosten: 27,50,- euro
Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of info@snoeptastisch.nl
Lijkt het je leuk om deel te nemen! Geef je dan snel op! Voor alle workshops en events zijn er nog deelnamemogelijkheden.

Hardloopclinic en interactieve workshop “Gezonde sportvoeding en juiste timing van voeding rondom trainen’
Donderdagavond 24 augustus 19.00-21.30/22.00 uur,
locatie volgt nog, Terborg.
Tijdens deze avond gaan we eerst lekker trainen. Jeroen Reintjes van Jeroen Reintjes Sports neemt jullie mee het Montferland in.
Bij terugkomst geef ik een leuke en leerzame, interactieve voorlichting over sport- en herstelvoeding. Hierbij gaat het niet alleen om goede voeding voor hardlopers. Iedereen is welkom! Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn gezonde (sport)voeding, de juiste timing van voeding rondom trainen, sportdranken en hoe je het beste kunt herstellen na je training.
Je kunt natuurlijk altijd je eigen vragen stellen en ons doel is om alle sporters met de juiste adviezen richting huis te laten gaan!
Tevens gaan jullie je eigen sportdrank maken.
Kosten: 20,00 euro per persoon
Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of jeroenreintjes@gmail.com, 06-44037030.