Nieuwe agenda clinics/workshops najaar 2017!
Voor velen loopt de zomervakantie op zijn eind en staat het nieuwe studiejaar of werk voor de deur. Zelf heb ik een heerlijke vakantie gehad in Oostenrijk. Ik heb lekker getraind, genoten van de natuur en de bergen. Heerlijk niets doen en samen met Erwin genieten van ons favoriete landje. In Oostenrijk heb ik niet stil gezeten. Alleen al een rondje door de supermarkt geeft mij allerlei leuke ideeën voor nieuwe recepten en (kook)workshops. Dit heeft geresulteerd in een leuke, nieuwe agenda.

Naast het begeleiden van individuele sporters geef ik regelmatig leuke workshops en clinics. Deze combinatie vind ik leuk en het maakt het werken lekker afwisselend.
Heb je interesse in leuke workshops of een gezellig avondje uit dan is misschien één van onderstaande workshops iets voor jou! Ook kan ik in overleg een nieuwe workshop of clinic ontwikkelen naar jullie wensen.

Tijdens de workshops en clinics ga jezelf actief aan de slag met het bereiden van lekkere hapjes, sportvoeding of gezonde tussendoortjes/snacks. Mogelijk in combinatie met een leuke work-out, denk aan hardlopen of bootcamp.  Het doel van de workshops is het maken van overheerlijke (sport)hapjes of gezonde (sport)voeding naast een stukje kennisoverdracht. Ik wil vooral laten zien dat het niet moeilijk is om gezond en vooral lekker te koken en bakken.
Ik probeer een gevarieerd aanbod voor jullie te ontwikkelen zodat er voor ieder wat tussen zit.

Data:
Hardloopclinic en workshop ‘De juiste timing van voeding bij het sporten’
Donderdagavond 21 september 19.00-22.00 uur, locatie Berendhaus groep Terborg.
Tijdens deze avond gaan we onze eigen sportdrank maken. Daarnaast krijg je uitleg over gezonde sportvoeding en hoe je het beste kunt presteren en herstellen na je training. Voorafgaand aan het maken van je eigen sportdrank en het voedingsgedeelte is er een leuke hardloopclinic. Tijdens deze hardlooptraining krijg je onder andere informatie over de juiste looptechniek, -training en opbouw naar een wedstrijd.
Iedereen kan aan deze workshop deelnemen.
Kosten: 20,- euro per deelnemer Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of jeroenreintjes@gmail.com

Workshop Herfstbloemstuk en –hapjes maken
Donderdagavond 5 oktober 20.00-22.00 uur, locatie Hoveniersbedrijf Bloemendal in Markelo. Deze avond is vol!
We hebben een 2e avond ingepland en dat is op 26 oktober. Lijkt het je leuk om deel te nemen dan kan dit alleen nog op 26 oktober.
Tijdens deze avond gaan we een mooi herfstbloemstukje maken en lekkere hapjes met als thema ‘herfst’. Wij zorgen voor de materialen. Heb je zin in een gezellig creatief avondje uit? Meld je dan nu aan.
Iedereen kan aan deze workshop deelnemen.
Kosten: v.a. 20,- euro per persoon.
Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of info@hoveniersbedrijf-bloemendal.nl, 0547-361412

Lijkt het je leuk om deel te nemen! Geef je dan snel op! Voor alle workshops of clinics zijn er nog deelnamemogelijkheden.