Lees hier het laatste nieuws!

Nieuwe agenda met leuke workshops en clinics

Voor velen loopt de zomervakantie op zijn eind en staat het nieuwe studiejaar of werk voor de deur. Zelf heb ik een heerlijke vakantie gehad in Oostenrijk. Ik heb lekker getraind, genoten van de natuur en de bergen. Heerlijk niets doen en samen met Erwin genieten van ons favoriete landje. In Oostenrijk heb ik niet stil gezeten. Alleen al een rondje door de supermarkt geeft mij allerlei leuke ideeën voor nieuwe recepten en (kook)workshops. Dit heeft geresulteerd in een leuke, nieuwe agenda………..

Een leuke, creatieve winactie

Koop mijn receptenboekje ‘Sportief genieten en herstellen met verantwoorde tussendoortjes’ en ontvang een doos met 8 zakjes Happy Protein!
‘De lekkerste weg naar succes’! Dat is mijn motto. Gezond eten is lekker eten in mijn ogen. Ik wil consumenten laten zien dat gezond en lekker eten helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. In mijn ogen kun je met een paar basisingrediënten de lekkerste gerecht(jes) maken, ook als je geen keukenprins bent. Dat is wat ik wil laten zien met de recepten in dit receptenboekje. Gezond en lekker eten hoeft niet ingewikkeld te zijn…….

Ik loop weer hard!

Zo dat is lang geleden dat ik iets gepost heb omtrent mijn sportieve leventje zie ik nu. Tijd om jullie weer eens bij te praten lijkt me zo.
De afgelopen weken heb ik niet stil gezeten. Niet op het vlak van mijn eigen bedrijf, maar ook op sportief gebied heb ik stappen gezet. Ik heb het hardlopen weer kunnen toevoegen aan mijn dagelijkse trainingsschema! Daar ben ik heel blij mee! Uiteindelijk blijf ik toch een loper, hoe leuk ik het wielrennen inmiddels ook vind………

Tijdens 42,195 km kan er heel wat gebeuren

- Mariska Dute -