Nieuwsarchief

Happy Baking & Bullet Journal

Iets te vieren?
‘De lekkerste weg naar succes’! Dat is mijn motto. Gezond eten is lekker eten in mijn ogen.
Niet alleen maar jezelf van alles ontzien om fit te blijven of af te vallen. Op z’n tijd een lekker taartje, een stukje pure chocolade bij de koffie of lekker uiteten gaan hoort bij een gezonde levensstijl .
Mensen die mij kennen weten dat ik graag in de keuken sta om te koken en bakken. Zowel gezonde als heerlijke guilty pleasures en experimenteren met allerlei ingrediënten om vervolgens mensen blij te maken. Dat laatste geeft mij veel voldoening………………

Ik loop weer hard!

Zo dat is lang geleden dat ik iets gepost heb omtrent mijn sportieve leventje zie ik nu. Tijd om jullie weer eens bij te praten lijkt me zo.
De afgelopen weken heb ik niet stil gezeten. Niet op het vlak van mijn eigen bedrijf, maar ook op sportief gebied heb ik stappen gezet. Ik heb het hardlopen weer kunnen toevoegen aan mijn dagelijkse trainingsschema! Daar ben ik heel blij mee! Uiteindelijk blijf ik toch een loper, hoe leuk ik het wielrennen inmiddels ook vind………

Impressie afgelopen events met binnenkort een nieuwe agenda

Naast het begeleiden van individuele sporters geef ik regelmatig leuke workshops en organiseer ik verschillende evenementen. Deze combinatie vind ik erg leuk en het maakt het werken lekker afwisselend. Nu de vakantieperiode gestart is, is het rustig qua evenementen en workshops. Deze periode geeft mij de gelegenheid om voor het najaar leuke workshops uit te werken.
Inmiddels zijn de eerste nieuwe data al bekend!……………

In de voetsporen van mijn vader…., tijd voor een nieuwe update

Het is even stil op mijn website als het om hardlopen gaat en dat heeft een reden. Deze dame kan helaas al twee maanden niet hardlopen vanwege een hardnekkige knieblessure. De oorzaak van deze blessure komt vanuit mijn rug/heup/bekken. Door disbalans hier komt er veel spanning op mijn peesplaat aan de buitenkant van mijn rechterbeen. Dit veroorzaakt de knieklachten. Gelukkig zitten mijn fysio en sportarts op dezelfde lijn qua diagnose en behandeling…….

Leuke nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen

De laatste twee maanden heb ik leuke, nieuwe contacten gelegd met diverse (sport)bedrijven en ondernemers. Dit waren inspirerende gesprekken met een leuk vervolg. Ik ben van mening dat je als ondernemer juist door middel van samenwerking met andere partijen mooie producten of diensten kunt ontwikkelen en leveren. ‘Samen kun je meer dan alleen’, denk ik altijd maar. In deze blog wil ik jullie bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn bedrijf……….

Wintersport, fit, wedstrijden en nieuw recept: appel-mascarponecake

Het was een heerlijk weekje wintersport in Oostenrijk, we zaten bij ons vaste adresje Leogang en alles was weer perfect verzorgd. We hadden het dit jaar getroffen tijdens onze wintersport met ‘kaiserwetter’. Ik heb de hele week geen wolkje in de lucht gezien. Strakblauwe lucht met een lekker zonnetje en goede sneeuw op de pistes zorgden ervoor dat alle ingrediënten aanwezig waren voor een mooi weekje. We konden lekker over de pistes racen met de ski’s en snowboard en trainen in de omgeving. Zondag start ik weer bij een wedstrijd, de Acht van Apeldoorn……..

Tijd voor een update, start 2017

Het is al een poos stil op mijn website als het gaat om mijn hardloopbelevenissen. Na de halve marathon van Breda in oktober had ik bewust een break genomen om goed te kunnen herstellen van de wedstrijden. Daarnaast ben ik lekker op vakantie geweest en wilde ik de focus wat meer op mijn bedrijf leggen. Zo nu en dan even afstand nemen en alleen trainen is goed ben ik van mening…….

Data (kook)workshops en sport- en herstelvoeding

In de komende weken organiseer ik meerdere leuke workshops voor zowel sporters als niet-sporters. Lijkt het je leuk om een keer deel te nemen aan een workshop waarbij jezelf actief aan de slag gaat met het bereiden van lekkere snacks, sportvoeding of gezonde tussendoortjes?
Daarnaast krijg je informatie mee over gezonde (sport)voeding en de recepten in de vorm van een receptenboekje……….

Tijd voor een break

Tijd voor een break
Nu ik dit schrijf ben ik op de terugweg van een leuke week Oostenrijk. Heerlijk een weekje weg met Erwin. Oostenrijk blijft voor ons een tweede thuisland. We komen er graag en komen er altijd heerlijk tot rust. Oostenrijk blijft elk seizoen mooi. Nu in de herfst komen de herfstkleuren van de bladeren mooi tot uiting in het landschap. We waren beiden toe aan een weekje vakantie na een drukke periode en dan is Oostenrijk voor ons de beste plek…….

Tijdens 42,195 km kan er heel wat gebeuren

- Mariska Dute -