Nieuwsarchief

Impressie afgelopen events met binnenkort een nieuwe agenda

Naast het begeleiden van individuele sporters geef ik regelmatig leuke workshops en organiseer ik verschillende evenementen. Deze combinatie vind ik erg leuk en het maakt het werken lekker afwisselend. Nu de vakantieperiode gestart is, is het rustig qua evenementen en workshops. Deze periode geeft mij de gelegenheid om voor het najaar leuke workshops uit te werken.
Inmiddels zijn de eerste nieuwe data al bekend!……………

Nieuw event: High tea ‘De weg van de thee en lekkernijen’

Als je mij al langer volgt dan heb je misschien gelezen dat ik meer activiteiten organiseer en uitvoer dan alleen het begeleiden van sporters. Ik vind het leuk om mijn passie voor koken en bakken te delen met andere mensen. Daarnaast mag ik graag met lekkere gerechtjes mensen blij maken en inspireren om zelf aan de slag te gaan. De laatste maanden heb ik al diverse workshops gegeven.
Bekijk eens mijn agenda met allerlei leuke, afwisselende workshops en voorlichtingen als je geïnteresseerd bent of iemand een origineel cadeautje wilt geven………

In de voetsporen van mijn vader…., tijd voor een nieuwe update

Het is even stil op mijn website als het om hardlopen gaat en dat heeft een reden. Deze dame kan helaas al twee maanden niet hardlopen vanwege een hardnekkige knieblessure. De oorzaak van deze blessure komt vanuit mijn rug/heup/bekken. Door disbalans hier komt er veel spanning op mijn peesplaat aan de buitenkant van mijn rechterbeen. Dit veroorzaakt de knieklachten. Gelukkig zitten mijn fysio en sportarts op dezelfde lijn qua diagnose en behandeling…….

Leuke nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen

De laatste twee maanden heb ik leuke, nieuwe contacten gelegd met diverse (sport)bedrijven en ondernemers. Dit waren inspirerende gesprekken met een leuk vervolg. Ik ben van mening dat je als ondernemer juist door middel van samenwerking met andere partijen mooie producten of diensten kunt ontwikkelen en leveren. ‘Samen kun je meer dan alleen’, denk ik altijd maar. In deze blog wil ik jullie bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn bedrijf……….

Wintersport, fit, wedstrijden en nieuw recept: appel-mascarponecake

Het was een heerlijk weekje wintersport in Oostenrijk, we zaten bij ons vaste adresje Leogang en alles was weer perfect verzorgd. We hadden het dit jaar getroffen tijdens onze wintersport met ‘kaiserwetter’. Ik heb de hele week geen wolkje in de lucht gezien. Strakblauwe lucht met een lekker zonnetje en goede sneeuw op de pistes zorgden ervoor dat alle ingrediënten aanwezig waren voor een mooi weekje. We konden lekker over de pistes racen met de ski’s en snowboard en trainen in de omgeving. Zondag start ik weer bij een wedstrijd, de Acht van Apeldoorn……..

Tijd voor een update, start 2017

Het is al een poos stil op mijn website als het gaat om mijn hardloopbelevenissen. Na de halve marathon van Breda in oktober had ik bewust een break genomen om goed te kunnen herstellen van de wedstrijden. Daarnaast ben ik lekker op vakantie geweest en wilde ik de focus wat meer op mijn bedrijf leggen. Zo nu en dan even afstand nemen en alleen trainen is goed ben ik van mening…….

Data (kook)workshops en sport- en herstelvoeding

In de komende weken organiseer ik meerdere leuke workshops voor zowel sporters als niet-sporters. Lijkt het je leuk om een keer deel te nemen aan een workshop waarbij jezelf actief aan de slag gaat met het bereiden van lekkere snacks, sportvoeding of gezonde tussendoortjes?
Daarnaast krijg je informatie mee over gezonde (sport)voeding en de recepten in de vorm van een receptenboekje……….

Happy Runner! Tilburg internationale 10 km en nieuwe uitdagingen op werkgebied

Happy runner! Internationale 10 km Tilburg Ten Miles en leuke, nieuwe doelen op werkgebied
Twee weken geleden had ik mezelf verbaasd in Oldenzaal tijdens de 10 km met een tijd van 33.52 minuten. Ik ben fit en dat geeft een heerlijk gevoel. Afgelopen weekend stond de internationale 10 km op het programma tijdens de Tilburg Ten Miles. Voor mij de eerste keer dat ik hier start. Ik had goede verhalen gehoord over het parcours dat snel is en het enthousiaste publiek. Dit wilde ik dit jaar zelf ervaren……………..

Nieuw pr 10 km, onder de 34 minuten tijdens de Boeskoolloop

De zomer in met een pr en de zomer uitkomen met een mooie pr van onder de 34 minuten!
Na een geslaagde wedstrijd in De Lutte ben ik vertrokken richting Oostenrijk. Lekker vakantie vieren en trainen was het plan. Met mijn gebroken rib ging het goed, inmiddels was de oorzaak bekend waardoor het zo onverwachts kon gebeuren. Met heel veel zin en lekker zomerweer in het vooruitzicht vertrokken we richting Oostenrijk. We hadden een mooi appartement bij Zell am See, in onze favoriete regio………

Tijdens 42,195 km kan er heel wat gebeuren

- Mariska Dute -