Iets te vieren?
‘De lekkerste weg naar succes’! Dat is mijn motto. Gezond eten is lekker eten in mijn ogen.
Niet alleen maar jezelf van alles ontzien om fit te blijven of af te vallen. Op z’n tijd een lekker taartje, een stukje pure chocolade bij de koffie of lekker uiteten gaan hoort bij een gezonde levensstijl.
Mensen die mij kennen weten dat ik graag in de keuken sta om te koken en bakken. Zowel gezonde als heerlijke guilty pleasures en experimenteren met allerlei ingrediënten om vervolgens mensen blij te maken. Dat laatste geeft mij veel voldoening. De laatste maanden heb ik geregeld een taart, bonbons of andere lekkere hapjes mogen maken. Dit wil ik meer gaan doen. Heb je iets te vieren? Wil je een gezonde traktatie of juist een hele mooie taart? Alles kan en in overleg met jou kom ik tot een passend voorstel.  

Tweede receptenboekje met lekkere en verantwoorde ontbijt- en lunchrecepten
Ik vind het een uitdaging om consumenten te laten zien dat gezond en lekker eten helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Mijn eerste receptenboekje met lekkere en verantwoorde tussendoortjes is hier een voorbeeld van. Met een paar goede basisingrediënten kun je de lekkerste gerechten maken.
Dit heeft leuke reacties opgeleverd en ik kon merken dat men behoefte heeft aan simpele recepten en nieuwe ideeën om lekker te variëren. Nieuwe recepten bedenken en koken en bakken is een grote passie van mij naast het sporten en begeleiden van sporters. Al snel nadat het eerste receptenboekje op de markt was kreeg ik de ingeving om een tweede receptenboekje te schrijven met ontbijtgerechten. Voor mij is het ontbijt het hoogtepunt van de dag als het gaat om mijn maaltijden. Hier kan ik echt naar uitkijken en ik mag jullie graag inspireren met verrassende recepten. Deze lekkere gerechten zijn overigens ook prima als herstelmaaltijd of als lunch te nuttigen. Nog een bijkomend voordeel, ik heb de receptuur zo geschreven dat het ook geheel plantaardig is mocht je dit op prijs stellen.
Het ontbijtreceptenboekje komt dit najaar nog uit. Meer informatie volgt snel.

Bullet Journal
Ik ben iemand van de post-its, briefjes en notities om niets te vergeten. Mijn agenda is daarbij ook een bonte verzamelplek van mijn afspraken, to-dolijstjes en notities. Kortom, niet georganiseerd en dit gaf geregeld onrust. Dit moet anders kunnen. Heel toevallig kwam ik na mijn zomervakantie in aanraking met ‘Bullet Journal’. Een methode om je leven, het maakt niet uit of dit werk, privé of allebei is, te organiseren. Nadat ik me hierin verdiept had was ik enthousiast. Ik ben de handleiding gaan lezen en sinds 2 maanden pas ik deze methode toe. Het leuke hieraan vind ik dat je het op je eigen wijze kan invullen. Ik kan mijn creativiteit hierin kwijt door de wijze waarop je de agenda invult met kleurtjes, pictogrammen, kleine tekeningen, etc. Type op Google ‘Bullet Journal’ in en je krijgt diverse voorbeelden te zien hoe je dit kunt uitvoeren. Het geeft mij rust en overzicht en niet geheel onbelangrijk, ik heb het idee dat ik meer tijd heb! Voor mij werkt het in ieder geval. Ik kan dit iedereen aanraden die wat meer overzicht zoekt in zijn agenda en minder stress/drukte wil ervaren.

Mariska Dute Voeding, Sport & Advies
In de lijn van dit ben ik ook gaan nadenken wat ik echt wil en leuk vind. Ik werk nu ruim 1,5 jaar voor mezelf, de tijd vliegt wat dat betreft. Ik heb diverse leuke projecten en opdrachten uitgevoerd naast het begeleiden van individuele cliënten. In de beginperiode was alles leuk, vloog ik overal op af en af en toe zorgde dit voor chaos met als gevolg veel last van mijn darmen. Dit is mijn zwakste plek. Naderhand kwam ik er dan achter dat het toch niet iets was wat ik wilde. Ik merk dat ik steeds meer duidelijk begin te krijgen wat ik echt wil en waar ik gelukkig van word als het gaat om mijn bedrijf. Voor mij is het belangrijkste nog steeds dat ik het leuk vind om met voeding en sport bezig te zijn. Ik begeleid het liefst mensen op weg naar hun doel, ongeacht of dit op sportgebied of gezondheidsvlak is. Daarom ben ik ooit (sport)diëtist geworden. Daarnaast word ik enorm blij van het ontwikkelen van lekkere en gezonde gerechten. Zowel het maken van mooie taarten of andere lekkernijen die absoluut niet gezond zijn tot het maken van verantwoorde maaltijden en snacks. Het maakt mij niet uit. Ik word blij van het creatief bezig zijn in de keuken.

Ben je nieuwsgierig of ik iets voor je kan betekenen, zoek je een leuke workshop of ben je benieuwd naar mijn aanbod? Neem gerust contact op!