Sinds januari van dit jaar werk ik met veel plezier voor Innopastry als diëtist. Innopastry staat bekend om zijn (mini) Bouwsteentjes. Dit zijn smaakvolle, energie- en eiwitverrijkte gebakjes voor mensen met ziekte en/of ondervoeding. Daarnaast verkopen wij Easy-to-Eat, dit zijn verwendesserts die verrijkt zijn met extra eiwit en energie. Het voordeel van deze lekkere producten is dat het een genot is om te consumeren als je wel wat extra eiwit en kracht kan gebruiken tijdens je herstel!
Ik vind het hele mooie producten voor mensen die dieetvoeding nodig hebben. Daarnaast is het voordeel van Easy-to-Eat dat het glutenvrij en amylaseresistent is. Heel ideaal voor mensen die kauw- en slikproblem

en hebben.

Onlangs ben ik met medeoprichter en eigenaar Huib van Leeuwen een dagje in Amsterdam geweest voor opnamen voor het RTL 4 programma ‘Life is Beautiful’. We komen met de energie- en eiwitverrijkte (Mini) Bouwsteentjes en Easy-to-Eat producten op televisie bij het programma van Myrna Goosens.

Zondagmiddag 25 maart om 16.30 uur staan onze (Mini) Bouwsteentjes centraal en praten we over eiwitverrijkte voeding bij ondervoeding en ziekte. Natuurlijk laten we zien en vertellen we hoe onze Bouwsteentjes kunnen bijdragen bij het herstel van ondervoeding en/of ziekte. De herhaling is zaterdag 31 maart om 12 uur.

Zondagmiddag 1 april om 16.30 uur staan de smaakvolle, eiwitverrijkte Easy-to-Eat verwendesserts centraal. We praten dan ook over kauw- en slikproblemen, ondervoeding en waarom deze producten ideaal zijn voor mensen die moeite hebben met slikken. De herhaling is zaterdag 7 april om 12 uur.

Mis de uitzendingen niet en ik hoop dat jullie gaan kijken.