Impressie van afgelopen events en binnenkort een nieuwe agenda!  Naast het begeleiden van individuele sporters geef ik regelmatig leuke workshops en organiseer ik verschillende events. Deze combinatie vind ik erg leuk en het maakt het werken lekker afwisselend. Nu de vakantieperiode gestart is, is het rustig qua evenementen en workshops. Deze periode geeft mij de gelegenheid om voor het najaar leuke workshops uit te werken. Inmiddels zijn de eerste nieuwe data al bekend! Ik organiseer diverse activiteiten. Dit doe ik alleen of in samenwerking met een andere organisatie of collega. Ik probeer een gevarieerd aanbod aan te bieden zodat er voor ieder wat wils is. Waar kun je zoal aan denken? Een gezellige high tea, eventueel in combinatie met het maken van bonbons, een workshop sportrepen maken, een workshop of voorlichting gericht op gezonde (sport)voeding of herstelvoeding waarbij je zelf het één en ander gaat maken. Maar ook hardloopclinics of voor bedrijven zijn er allerlei mogelijkheden. Daarnaast maak ik ook voor mensen lekkere hapjes, taarten of iets anders als je iets te vieren hebt! De foto’s in deze blog geven een impressie weer van wat ik de afgelopen maanden gedaan heb. Heb je interesse in leuke workshops of een gezellig avondje uit, wil je met mij samenwerken of wil je iemand een leuk cadeautje geven? Dan heb ik misschien een leuk en gevarieerd aanbod voor je de komende maanden! Houd mijn website in de gaten of informeer naar de mogelijkheden!