Agenda voorjaar 2019!
Het voorjaar staat voor de deur! Ik denk dat we allemaal weer uitkijken naar de lente en graag het voorjaarszonnetje weer willen zien.
Pasen is gelinkt aan het voorjaar en ook dit jaar heb ik weer leuke paasworkshops voor jullie op de agenda staan.
Voor de komende maanden zijn er diverse leuke activiteiten waarvoor je kan aanmelden.

Heb je interesse in leuke workshops of een gezellig avondje uit dan is misschien één van onderstaande workshops iets voor jou! Ook kan ik in overleg een nieuwe workshop of clinic ontwikkelen naar jullie wensen.

Tijdens de workshops en clinics ga je actief aan de slag met het bereiden van lekkere hapjes, sportvoeding of gezonde tussendoortjes/snacks. Mogelijk in combinatie met een leuke work-out, denk aan hardlopen of bootcamp. Het doel van de workshops is het maken van overheerlijke (sport)hapjes of gezonde (sport)voeding naast een stukje kennisoverdracht. Ik wil vooral laten zien dat het niet moeilijk is om gezond en vooral lekker te koken en bakken.
Ik probeer een gevarieerd aanbod voor jullie te ontwikkelen zodat er voor ieder wat tussen zit.

Data:
Interactieve voorlichting ‘De juiste timing van voeding tijdens het hardlopen of trainen’
Woensdagavond 03 april 19.00-20.30/21.00 uur, locatie Step One Borne.
Tijdens deze avond vertel ik jullie meer over gezonde sportvoeding om goed te kunnen presteren. Je krijgt uitleg over voeding rondom training en hoe je beste kunt presteren en herstellen tijdens/na je training of wedstrijd. Ik zal onder andere de sportvoedingspiramide toelichten. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en vragen. Juist dat vind ik erg leuk. Ik hoop dat de sporters aan het einde van deze avond geïnspireerd zijn en met nieuwe tips & trics naar huis gaan.
Iedereen kan aan deze workshop deelnemen.
Deze avond is gratis. We zouden het fijn vinden als je wel opgeeft. Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of borne@stepone.to

Workshop Voorjaar/pasen bloemstuk en –hapjes maken
Donderdag- en dinsdagavond 11 & 16 april 20.00-22.00 uur, locatie Hoveniersbedrijf Bloemendal in Markelo.
Tijdens deze avond gaan we een mooi bloemstukje maken en lekkere hapjes met als thema ‘Voorjaar/Pasen’. Wij zorgen voor de materialen. Heb je zin in een gezellig creatief avondje uit of wil je iemand hiermee verrassen? Meld je dan nu aan. We kunnen ook een leuke cadeauverpakking maken als je dit als cadeautje wilt geven.
Iedereen kan aan deze workshop deelnemen.
Kosten: 25,- euro per persoon.
Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of info@hoveniersbedrijf-bloemendal.nl, 0547-361412

Lijkt het je leuk om deel te nemen! Geef je dan snel op! Voor alle workshops of clinics zijn er nog deelnamemogelijkheden.