Nieuwe workshops 9 mei en 26 juni 2019!
Het voorjaar is aangebroken en de eerste mooie dagen hebben we achter de rug! Ik denk dat we hier allemaal aan toe waren en graag willen genieten van het voorjaarszonnetje. Ook dit voorjaar zijn er meerdere workshops.
Onlangs is de paasworkshop geweest en voor 9 mei heb ik samen met Yvonne Bloemendal nog een leuke voorjaarsworkshop op de agenda staan.

Heb je interesse in een leuke workshop of een gezellig avondje uit dan is misschien deze workshop iets voor jou! Ook kan ik in overleg een nieuwe workshop of clinic ontwikkelen naar jullie wensen op een ander gewenst moment. Tijdens de workshops en clinics ga je actief aan de slag met het bereiden van lekkere hapjes, sportvoeding of gezonde tussendoortjes/snacks. Mogelijk in combinatie met een leuke work-out, denk aan hardlopen of bootcamp. Het doel van de workshops is het maken van overheerlijke (sport)hapjes of gezonde (sport)voeding naast een stukje kennisoverdracht. Ik wil vooral laten zien dat het niet moeilijk is om gezond en vooral lekker te koken en bakken.
Ik probeer een gevarieerd aanbod voor jullie te ontwikkelen zodat er voor ieder wat tussen zit

Workshop Voorjaar ‘bloemstuk en lekkere hapjes maken’
Donderdagavond 9 mei 20.00-22.00 uur, locatie Hoveniersbedrijf Bloemendal in Markelo.
Tijdens deze avond gaan we een mooi bloemstukje maken en lekkere hapjes met als thema ‘Voorjaar’. Wij zorgen voor de materialen. Heb je zin in een gezellig creatief avondje uit of wil je iemand hiermee verrassen? Meld je dan nu aan. We kunnen ook een leuke cadeauverpakking maken als je dit als cadeautje wilt geven. Denk aan moederdag bijvoorbeeld.
Iedereen kan aan deze workshop deelnemen.
Kosten: 25,- euro per persoon
Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of info@hoveniersbedrijf-bloemendal.nl, 0547-361412

Workshop ‘Maak je eigen sportvoeding en teff bij Step One’
Woensdagavond 26 juni 19.00-21.00 uur, locatie Step One in Borne.
Tijdens deze avond gaan we onze eigen sportdrank en -voeding maken. Daarnaast krijg je uitleg over teff, gezonde sportvoeding en ga je met het wondergraan ‘teff’ lekkere gerechtjes maken. We laten je tijdens deze avond uitgebreid kennis maken met het teff.
Wij zorgen voor de materialen en je krijgt de recepten mee naar huis.
Iedereen kan aan deze workshop deelnemen.
Kosten: 10,- euro per deelnemer
Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of borne@stepone.to

Lijkt het je leuk om deel te nemen! Geef je dan snel op! Voor deze workshops zijn er nog deelnamemogelijkheden.