Agenda workshops november en december 2017!
De laatste maanden van het jaar zijn aangebroken. Het zijn gezellige maanden met de Sint die ons land weer aandoet en vervolgens de kerstdagen.
Ik heb voor jullie een leuke agenda samengesteld met workshops voor de laatste twee maanden van 2017. Ik heb nieuwe inspiratie opgedaan in Oostenrijk waar ik weer een weekje ben geweest. Dit heeft geresulteerd in nieuwe receptideeën voor komende workshops.

Naast het begeleiden van individuele sporters geef ik regelmatig leuke workshops en clinics. Deze combinatie vind ik leuk en het maakt het werken lekker afwisselend.
Heb je interesse in leuke workshops of een gezellig avondje uit dan is misschien één van onderstaande workshops iets voor jou! Ook kan ik in overleg een nieuwe workshop of clinic ontwikkelen naar jullie wensen.

Tijdens de workshops en clinics ga jezelf actief aan de slag met het bereiden van lekkere hapjes, sportvoeding of gezonde tussendoortjes/snacks. Mogelijk in combinatie met een leuke work-out, denk aan hardlopen of bootcamp.  Het doel van de workshops is het maken van overheerlijke (sport)hapjes of gezonde (sport)voeding naast een stukje kennisoverdracht. Ik wil vooral laten zien dat het niet moeilijk is om gezond en vooral lekker te koken en bakken.
Ik probeer een gevarieerd aanbod voor jullie te ontwikkelen zodat er voor ieder wat tussen zit.

Data:
Interactieve voorlichting ‘De juiste timing van voeding tijdens het hardlopen of trainen’
Woensdagavond 29 november 19.00-20.30/21.00 uur, locatie Running Center Zutphen.
Tijdens deze avond vertel ik jullie meer over gezonde sportvoeding om goed te kunnen presteren. Je krijgt uitleg over voeding rondom training en hoe je beste kunt presteren en herstellen tijdens/na je training. Ik zal onder andere de sportvoedingspiramide toelichten.
Er is volop ruimte voor eigen inbreng en vragen. Juist dat vind ik erg leuk. Ik hoop dat de sporters aan het einde van deze avond geïnspireerd zijn en met nieuwe tips & trics naar huis gaan.
Iedereen kan aan deze workshop deelnemen.
Deze avond is gratis. We zouden het fijn vinden als je wel opgeeft. Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of info@runningcenterzutphen.nl

Workshop Herfstbloemstuk en –hapjes maken
Donderdag- en dinsdagavond 7 & 12 december 20.00-22.00 uur, locatie Hoveniersbedrijf Bloemendal in Markelo.
Tijdens deze avond gaan we een mooi kerstbloemstukje maken en lekkere hapjes met als thema ‘kerst’. Wij zorgen voor de materialen. Heb je zin in een gezellig creatief avondje uit? Meld je dan nu aan.
Iedereen kan aan deze workshop deelnemen.
Kosten: 25,- euro per persoon.
Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of info@hoveniersbedrijf-bloemendal.nl, 0547-361412

Lijkt het je leuk om deel te nemen! Geef je dan snel op! Voor alle workshops of clinics zijn er nog deelnamemogelijkheden.