Nieuwe workshops 11 maart en 2 april 2020!
Het voorjaar is dichterbij dan we denken! Met de huidige weersomstandigheden kan het voorjaar denk ik voor velen niet snel genoeg starten.
Ik kijk in ieder geval al uit naar het voorjaar en kan niet wachten om samen met Yvonne Bloemendal weer leuke workshops te gaan geven. Ook voor dit voorjaar hebben wij een leuke workshop opgezet.
Voor 11 maart en 2 april hebben wij een leuke avond in petto voor jullie! 

Heb je interesse in een leuke workshop of een gezellig avondje uit dan is misschien deze workshop iets voor jou! Ook kan ik, of samen met Yvonne, in overleg een nieuwe workshop ontwikkelen naar jullie wensen op een ander gewenst moment. Tijdens de workshops ga je actief aan de slag met het bereiden van lekkere hapjes en een mooi bloemstukje. We hopen op een gezellige avond samen met jullie! 

Workshop Voorjaar/pasen ‘bloemstuk en lekkere hapjes maken’
Woensdag 11 maart en donderdagavond 2 april van 20.00-22.00/22.15 uur, locatie Hoveniersbedrijf Bloemendal in Markelo.
Tijdens deze avond gaan we een mooi bloemstukje maken en lekkere hapjes met als thema ‘Voorjaar/Pasen’. Wij zorgen voor de materialen. Heb je zin in een gezellig, creatief avondje uit of wil je iemand hiermee verrassen? Meld je dan nu aan. We kunnen ook een leuke cadeauverpakking maken als je dit als cadeautje wilt geven.
Iedereen kan aan deze workshop deelnemen.
Kosten: 25,- euro per persoon
Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of info@hoveniersbedrijf-bloemendal.nl, 0547-361412

Lijkt het je leuk om deel te nemen! Geef je dan snel op! Voor deze workshops zijn er nog deelnamemogelijkheden.