De zomervakantie is voor de meeste mensen afgelopen en we zijn weer volop aan het werk. Zelf ben ik alweer een maandje lekker aan het werk en heb een topvakantie gehad in Oostenrijk. Ik heb weer diverse ideeën opgedaan voor nieuwe workshops en binnenkort hoop ik mijn nieuwe project openbaar te maken. De bergen hebben mij in ieder geval volop inspiratie gegeven. Ik heb voor jullie een leuke, nieuwe agenda voor de komende maanden.

Naast het begeleiden van individuele sporters geef ik regelmatig leuke workshops en clinics. Deze combinatie vind ik leuk en het maakt het werken lekker afwisselend.
Heb je interesse in leuke workshops of een gezellig avondje uit dan is misschien één van onderstaande workshops iets voor jou! Ook kan ik in overleg een nieuwe workshop of clinic ontwikkelen naar jullie wensen.

Tijdens de workshops en clinics ga jezelf actief aan de slag met het bereiden van lekkere hapjes, sportvoeding of gezonde tussendoortjes/snacks. Mogelijk in combinatie met een leuke work-out.
Het doel van de workshops is het maken van overheerlijke (sport)hapjes of gezonde (sport)voeding naast een stukje kennisoverdracht. Ik wil vooral laten zien dat het niet moeilijk is om gezond en vooral lekker te koken en bakken.
Ik probeer een gevarieerd aanbod voor jullie te ontwikkelen zodat er voor ieder wat tussen zit.

Data:
Hardloopclinic en workshop ‘De juiste timing van voeding bij het sporten’
Woensdagavond 17 oktober 19.00-21.00 uur, locatie Step One in Borne.
Tijdens deze avond gaan we onze eigen sportdrank en -voeding maken. Daarnaast krijg je uitleg over gezonde sportvoeding en kun je al je vragen stellen over bijvoorbeeld hoe je het beste kunt presteren en herstellen na je training.We laten je tijdens deze avond ook kennis maken met het ‘wonder’graan Teff.
Wij zorgen voor de materialen en je krijgt de recepten mee naar huis.
Iedereen kan aan deze workshop deelnemen.
Kosten: 10,- euro per deelnemer
Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of borne@stepone.to

Herfstworkshop Herfstbloemstuk en –hapjes maken
Donderdagavond 11 oktober en dinsdagavond 13 november 20.00-22.00 uur, locatie Hoveniersbedrijf Bloemendal in Markelo.
Tijdens deze avond gaan we een mooi herfstbloemstukje maken en lekkere hapjes met als thema ‘herfst’. Wij zorgen voor de materialen en de recepten ontvang je na afloop. Heb je zin in een gezellig creatief avondje uit? Meld je dan nu aan. Iedereen kan aan deze workshop deelnemen.
Kosten: 25,- euro per persoon.
We hebben een leuke actie, meld je nu aan voor zowel de herfst- en kerstworkshop in 2018 als de paasworkshop in 2019 dan betaal je maar 60,- euro in plaats van 75,- euro.
De data voor kerst volgen zsm.
Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of info@hoveniersbedrijf-bloemendal.nl, 0547-361412

Lijkt het je leuk om deel te nemen! Geef je dan snel op! Voor alle workshops zijn er nog deelnamemogelijkheden.