De laatste maanden van het jaar breken aan en dat betekent dat de feestdagen voor de deur staan!
Naast het begeleiden van individuele sporters geef ik regelmatig leuke workshops en clinics. Deze combinatie vind ik leuk en het maakt het werken lekker afwisselend.
Ik ben lekker aan het werk met een nieuw project waar ik later meer informatie over zal geven. Ondertussen kun jij je wel opgeven voor de jaarlijks terugkerende en altijd gezellige ‘Kerstworkshop’.
Heb je interesse in een leuke workshop of een gezellig avondje uit dan is misschien de onderstaande workshop iets voor jou!
Ook kan ik in overleg een nieuwe workshop of clinic ontwikkelen naar jullie wensen.

Tijdens de workshop ga jezelf actief aan de slag met het bereiden van lekkere hapjes en het maken van een mooi bloemstuk!
Het doel van de workshop is het maken van overheerlijke hapjes naast een stukje kennisoverdracht en niet onbelangrijk een gezellige avond.

Data:
Kerstworkshop ‘Kerstbloemstuk en –hapjes’ maken
Donderdagavond 6 december en dinsdagavond 
18 december 20.00-22.00 uur, locatie Hoveniersbedrijf Bloemendal in Markelo.
Tijdens deze avond gaan we een mooi kerstbloemstukje maken en lekkere hapjes met als thema ‘kerst’. Wij zorgen voor de materialen en de recepten ontvang je na afloop. Heb je zin in een gezellig creatief avondje uit? Meld je dan nu aan. Iedereen kan aan deze workshop deelnemen.
Kosten: 25,- euro per persoon.
We hebben een leuke actie, meld je nu aan voor zowel de herfst- en kerstworkshop in 2018 als de paasworkshop in 2019 dan betaal je maar 60,- euro in plaats van 75,- euro.
De data voor kerst volgen zsm.
Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of info@hoveniersbedrijf-bloemendal.nl, 0547-361412

Lijkt het je leuk om deel te nemen! Geef je dan snel op! Voor alle workshops zijn er nog deelnamemogelijkheden.