De laatste maanden van het jaar komen er aan en dat betekent ook weer de tijd voor nieuwe workshops. Ik heb weer diverse ideeën opgedaan voor nieuwe workshops tijdens mijn vakantie in Oostenrijk. De bergen hebben mij in ieder geval volop inspiratie gegeven.
Ik heb voor jullie een nieuwe agenda voor de komende maanden.

Naast het begeleiden van individuele sporters geef ik regelmatig leuke workshops en clinics. Deze combinatie vind ik leuk en het maakt het werken lekker afwisselend.
Heb je interesse in leuke workshops of een gezellig avondje uit? Laat het mij weten of sluit aan bij onderstaande workshops! Ook kan ik in overleg een nieuwe workshop of clinic ontwikkelen naar jullie wensen.

Tijdens de workshops ga jezelf actief aan de slag met het bereiden van onder andere lekkere hapjes, sportvoeding of gezonde tussendoortjes/snacks.
Ik probeer een gevarieerd aanbod voor jullie te ontwikkelen zodat er voor ieder wat tussen zit.

Data:
Kerstworkshop ‘Kerstbloemstuk en –hapjes maken’
Zaterdagmiddag 14 december 13.00-15.00 uur, locatie Hoveniersbedrijf Bloemendal in Markelo.
Dinsdagavond
17 december 20.00-22.00 uur. Deze workshop is vol.
Heb je interesse in een vergelijkbare workshop, laat het ons weten! We kunnen altijd kijken naar een andere datum, min. deelname is 8 personen.

Tijdens deze middag/avond gaan we een mooi kerststukje maken en lekkere hapjes met als thema ‘kerst’. Wij zorgen voor de materialen en de recepten ontvang je na afloop. Heb je zin in een gezellig creatief uitje? En wil je alvast voor de komende feestdagen inspiratie op doen? Meld je dan nu aan.
Iedereen kan aan deze workshop deelnemen.
Kosten: 25,- euro per persoon.
Neem een schilmesje en bakje mee voor de hapjes als je iets mee naar huis wilt nemen.
Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of info@hoveniersbedrijf-bloemendal.nl, 0547-361412

Lijkt het je leuk om deel te nemen! Geef je dan snel op! Voor de kerstworkshop zijn er nog deelnamemogelijkheden.