Gezonde kruid-ontbijtkoek

Gezonde Kruid-Ontbijtkoek (V, Vegan, Fe) Een lekkere ontbijtkoek gaat er bij velen van ons wel in. Bij het ontbijt, de lunch of als tussendoortje. Zo zonder beleg of met appelstroop of een lekker plakje kaas! Helaas is de variant uit de supermarkt niet de gezondste...

Dadel-sesampasta (V, Vegan, Gl)

Dadel-sesamspread Ingrediënten 100 g medjouldadels 40 g tahin 1 el amandel- of kokosmelk 1/3 tl kaneel keukenmachine of blender Bereidingswijze Snijd de dadels in stukjes en laat ze 30 min weken in water als je geen medjouldadels hebt. Doe de dadels met de tahin...

Vanillecake-cheesecake

Vanillecake-cheesecake (V, E) Een lekkere frisse cheesecake en ook nog eens makkelijk te maken! Wat wil je nu nog meer! Deze cheesecake is een gezondere variant dan alles wat je in de winkel of bakkerij koopt. Ik heb gebruik gemaakt van magere kwark of Skyrr en...

Italiaans borrelbrood met ricotta

Italiaans borrelbrood met ricotta (Glutenvrij, E) We kennen allemaal wel de standaard borrelplank met stukjes kaas, worst, komkommer, wortel en wat toastjes met beleg. Maar het is niet heel erg moeilijk om dit zelf uit te breiden met een lekker borrelbrood. Ik heb een...

Teff lunchkoeken (GL, V, Vegan, F)

Teff lunchkoeken (V, Vegan, GL, F) Eén van de meeste tips die ik mijn sporters en overige cliënten geef is variëren! Doe eens gek en maak voor jezelf deze lekkere Teff lunchkoeken! Deze koeken zijn gemaakt met teffmeel van Teffinside. Ik gebruik zelf teff, omdat het...