Zoals jullie weten sta ik graag in de keuken om lekker te koken, bakken en nieuwe recepten te ontwikkelen. Ik hoop met mijn gerechten en recepten andere consumenten te verassen en te inspireren om zelf ook aan de slag te gaan.
Onlangs heb ik samen met Step One een leuke kookworkshop georganiseerd met de producten van Teff Inside. Alle gerechtjes die we gemaakt hebben hadden als ingrediënt teff. Dit kon teffmeel, teffmuesli, gepofte teff of bijvoorbeeld teff shakepoeder zijn. De verschillende producten van Teff Inside zijn sindskort te verkrijgen bij Step One. Om de consumenten meer bekend te maken met deze geweldige producten hebben we een leuke avond georganiseerd.

Onder andere een gezonde Irish coffeecake, een hersteltoetje met cottage cheese, diverse snackballetjes en pannenkoeken (met en zonder ei (plantaardig)) werden bereid door de aanwezige sporters. Een leuke groep sporters ging enthousiast aan de slag met de diverse recepten en ondertussen heb ik verschillende vragen beantwoord over sportvoeding. Nadat de gerechten bereid zijn kregen zij uitleg over teff en waarom dit voor sporters een geweldig product is. De afsluiting van deze leuke avond bestond natuurlijk uit het maken van foto’s van de zelfbereide gerechten en proeven!

Ik heb genoten en blijf het leuk vinden om te zien hoe mensen verrast zijn dat je met weinig ingrediënten in een snel tijdsbestek lekkere producten kan maken. Als je reacties krijgt als ‘potverdikkie, ik wist niet dat dit zo lekker was’ en ‘ik heb weer volop nieuwe inspiratie om lekker de keuken in te duiken’, dan is mijn avond geslaagd!
Ik wil zeker ook Han Vaalt van Step One bedanken voor de mede-organisatie. Samen hebben we dit tot een succes gemaakt. Natuurlijk ook Lars Buckow van Teff Inside, zonder de mooie producten van hen was deze workshop niet mogelijk.

Lijkt het je leuk om ook een keer zo’n workshop te volgen? Of heb je interesse in een andere workshop gericht op sport- en herstelvoeding? Houd dan de social media kanalen en websites van Step One en mij in de gaten! We willen vaker iets gaan organiseren. Als je zelf leuke ideeën hebt dan horen we dit ook graag!

Maar….Er is nog een leuk nieuwtje!
We gaan samenwerken, Step One en Mariska Dute Voeding, Sport & Advies zullen in de toekomst meer activiteiten gaan organiseren. Daarnaast is het ook mogelijk om voor individuele begeleiding advies in te winnen bij Mariska als het gaat om gezonde (sport)voeding.
Wij zijn blij dat we elkaar kunnen versterken en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Ik ben heel blij met deze nieuwe samenwerking! Ik ken Step One al jaren en het is een goede, prettige hardloop- en triatlonspeciaalzaak. Voor goed en deskundig advies moet je hier zijn wat mij betreft!
Deze stap is een perfecte service voor de klanten van Step One. Naast adviezen gericht op alles wat met trainen, hardlopen, triatlon, schoenen en kleding te maken heeft komt het stukje voeding nu ook beter aan bod.

Activiteiten die op de planning staan zijn onder andere (kook)workshops gericht op herstel- en sportvoeding en nogmaals met teff. Daarnaast zullen we diverse informatiebijeenkomsten gaan organiseren en zal Mariska in de winkel aanwezig zijn op enkele momenten zodat klanten vragen kunnen stellen over voeding en alles wat daarmee te maken heeft.  Alles wat we gaan organiseren zullen we ruim van te voren kenbaar maken via de nieuwsbrief van Step One en social media.

We hopen jullie graag eens terug te zien bij één van de activiteiten en voor nu, geniet van de zomer!