Een maand geleden ben ik samen met mede-eigenaar van Innopastry, Huib van Leeuwen, een dagje in Amsterdam geweest voor televisieopnamen voor het RTL 4 programma ‘Life is Beautiful’. Dit programma gaat onder andere over leefstijl, beauty, vrije tijd en gezondheid.

Als diëtist-voedingskundige werk ik sinds januari bij Innopastry.
Ik houd me hier onder andere bezig met communicatie met gezondheidsprofessionals, productontwikkeling en –verbetering, ondersteuning van de directie op het gebied van onder andere marketing en pr, social media, kortom het is een gevarieerd takenpakket wat ik hier heb.
In het verleden heb ik ook in de commerciële wereld als diëtist gewerkt en onder andere producten ontwikkeld voor mensen met ondervoeding. Dit heb ik altijd erg leuk gevonden. Ik was ook heel blij toen ik eind vorig jaar de vraag kreeg of ik bij Innopastry aan de slag wilde.

We zijn in het programma geweest om meer aandacht te schenken aan mensen met ondervoeding, ziekte en/of kauw- en slikproblemen. We hebben onze energie- en eiwitverrijkte (Mini) Bouwsteentjes en Easy-to-Eat producten besproken en meer uitleg gegeven wat dit is en waarom we dit ontwikkeld hebben. Zondagmiddag 25 maart was de uitzending die ging over de (Mini) Bouwsteentjes en verder heb ik gesproken over eiwitverrijkte voeding bij ondervoeding en ziekte. Zondag 1 april was het thema kauw- en slikproblemen en hebben we de smaakvolle, eiwitverrijkte Easy-to-Eat verwendesserts laten zien en proeven.

Heb je de uitzendingen gemist? Via onderstaande links zijn de twee televisie-uitzendingen terug te kijken.
https://www.innopastry.com/bouwsteentjes/
https://www.innopastry.com/easy-to-eat/
Ik vond het een mooie ervaring, erg leuk om meer aandacht te kunnen geven aan het onderwerp ‘ondervoeding’ en ‘kauw- en slikproblemen’. Tegenwoordig gaat het juist meer om overgewicht, maar er is helaas nog een te grote groep Nederlanders die juist ondervoed is! 

Mocht je nu denken dat ik volledig voor Innopastry werk dan heb je dit mis! Ik werk deels voor hen en daarnaast nog als (sport)diëtist in de praktijk. Ik begeleid nog steeds sporters en cliënten met uiteenlopende voedingsvragen. Dus…mocht je interesse hebben in begeleiding van mij dan is dit zeker mogelijk! Daarnaast geef ik nog workshops op aanvraag of voorlichtingen over uiteenlopende voedingsgerelateerde onderwerpen.
Heb je interesse in mijn aanbod dan kun je gerust contact opnemen!