Hoe kun je mij bereiken?

Heb je interesse in een samenwerking of heb je vragen over (sport)voeding dan kun je mij een berichtje sturen.
Ook met vragen over een leuke workshop of als je iets te vieren hebt, maar geen tijd of de mogelijkheid om zelf een lekkere taart, hapjes te maken dan kun je ook onderstaand contactformulier gebruiken of via telefoon (06-10011230) contact opnemen.
Mocht je mij willen uitnodigen voor een wedstrijd dan kan je contact opnemen met Armand van der Smissen. Armand coördineert voor mij de wedstrijden en sponsoring.
Telefoonnummer: +31 626781536
E-mail: armandvandersmissen@home.nl
www.armandvandersmissen.nl
Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn receptenboekjes ‘Sportief genieten en herstellen met verantwoorde tussendoortjes’ of ‘Tijd voor ontbijt’? Stuur een berichtje via het contactformulier en bestel één of beide boekjes. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@mariskadute.nl als je geïnteresseerd bent. Het receptenboekje met tussendoortjes kost 6,00 euro (incl. btw) en met verzenden 9,00 euro (incl. btw). ‘Tijd voor ontbijt’ kost 8,75 euro (incl. btw) en met verzenden 12,50 euro (incl. btw).
Ik hoop dat ik je kan inspireren met de recepten.

Eind 2018 heb ik een verjaardagskalender uitgebracht. ‘Zoete verleidingen voor 12 maanden van het jaar’ is een kalender met 12 verrassende recepten voor diverse feestelijke gelegenheden of zomaar tussendoor. De verjaardagskalender is ook leuk om als cadeautje te geven. De kalender kost 9,00 euro (incl. btw) en 13,00 euro (incl. btw) met verzending.

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Tijdens 42,195 km kan er heel wat gebeuren

- Mariska Dute -