Voedingsadvies

Consumenten en (top)sporters

Vanuit mijn eigen praktijk begeleid ik (top)sporters en consumenten die hun voeding of levensstijl willen verbeteren/aanpassen. Voeding is voor mij één van de sleutels voor het leveren van (top)prestaties. Door de brede ervaring die ik heb opgedaan als (sport)diëtist in het ziekenhuis en onderwijs kunnen consumenten met uiteenlopende ziektebeelden bij mij terecht. Ook bij ziekte zie ik voeding als belangrijk onderdeel om de klachten te verminderen of het herstel te bevorderen. Samen met jou ga ik zoek naar de juiste ingrediënten voor een gezond en lekker voedingspatroon!

Ieder heeft zijn eigen voedingspatroon ontwikkeld. Elk voedingsadvies is uniek in mijn ogen. Ik ben van mening dat ook geen voedingsadvies hetzelfde is. Het voedingspatroon van de cliënt is voor mij de basis van het voedingsadvies en samen met de cliënt ga ik de uitdaging aan om deze te veranderen mocht dit nodig zijn.

U kunt bij mij terecht voor een voedingsadvies, een combinatie van een voeding- en leefstijladvies of een voedingsdagboek beoordeling.

Door mijn brede werkervaring heb ik van diverse ziektebeelden kennis opgedaan en cliënten begeleid met deze ziektebeelden. Ik heb ruime kennis opgedaan van diëten voor bijvoorbeeld de volgende ziektebeelden: ondervoeding, kauw- en slikproblemen, overgewicht, hypertensie, hoog cholesterol, hart- en vaatziekten, diabetes, intoleranties zoals gluten, koemelk- en lactose, darmaandoeningen als de ziekte van crohn, colitis ulcerosa en het prikkelbare darmsyndroom.

Zelf volg ik sinds 2014 het FODMAP-dieet. Ik heb hier ook diverse cliënten in begeleid. Mocht u hier vragen over hebben of willen starten met dit dieet dan kan ik u ook hierbij helpen.

Monchou koekjes (GL, V)

Monchou koekjes (GL, V)

Monchou koekjesEen lekker, makkelijk recept met een groots effect! Dat zijn deze monchou-koekjes....

Kom in contact

Heb je interesse in een samenwerking of heb je vragen over (sport)voeding dan kun je mij een berichtje sturen.


Waar kan ik je mee helpen?

Kom in contact

Heb je interesse in een samenwerking of heb je vragen over (sport)voeding?
Copyright © 2016 - 2020 Mariska Dute  |  Privacy Verklaring