i

Bedrijfsprofiel

‘De lekkerste weg naar succes’! Voor advies op het gebied van voeding, sport en een gezonde leefstijl ben je bij ‘Mariska Dute Voeding, Sport & Advies’ aan het juiste adres. Ook voor bedrijven en non-profit organisaties staat Mariska Dute Voeding, Sport & Advies klaar.

Ik ben een hardlopende sportdiëtist die geïnteresseerd is in alles wat met voeding, sport, hardlopen en koken te maken heeft. Ik heb mijn passies nu samen gebracht in mijn eigen onderneming. Als topsporter weet ik maar al te goed hoe belangrijk gezonde voeding is voor het leveren van topprestaties. Ook al bent u geen topsporter, ik ben ervan overtuigd dat gezond en lekker eten iedereen een energiek gevoel geeft. Het is niet alleen het sporten waar ik happy van word. Ik sta veel in de keuken om te koken, bakken en om nieuwe recepten te ontwikkelen en te bereiden. Al mijn activiteiten en recepten post ik op mijn website, www.mariskadute.nl. Mocht je interesse hebben kijk dan snel bij het onderdeel ‘Recepten’ op deze website.

Mijn wedstrijden

Benieuwd naar mijn laatste resultaten en hoe ik de wedstrijden ervaar? Lees dan het laatste nieuws om op de hoogte te blijven? Hier kun je ook lezen wat ik uitspook tussen de wedstrijden door.
h

Recepten

Even geen inspiratie voor een lekkere maaltijd of tussendoortje? Op zoek naar een lekkere en gezonde recepten die ervoor kunnen zorgen dat je goed kan trainen en presteren? Neem dan even een kijkje bij mijn receptenpagina voor een lekker recept!

Heb je vragen? Neem gerust contact op!