Plantaardige voeding

De laatste jaren heb ik mij verdiept in plantaardige voeding (veganisme) en consumenten begeleid. Mocht u geïnteresseerd zijn om over te stappen op een vegetarische of veganistische leefwijze dan kan ik u hierbij ondersteunen. Zelf eet ik grotendeels plantaardig en ik voel me hier goed bij. Mijn verdeling is circa 85%-15% plantaardig-dierlijk. Dit wil niet zeggen dat ik tegen een regulier Nederlands voedingspatroon met ruim zuivel, vlees en vis ben. Ik vind dat iedereen zijn eigen gevoel moet volgen als het gaat om de keuzes die gemaakt worden ten aanzien van de afkomst van producten. Ik laat iedere cliënt daar vrij in. Ik vind het een mooie uitdaging als ik mijn kennis kan inzetten en cliënten kan begeleiden naar een nieuwe leefstijl.

Tevens heb ik in oktober 2017 een nieuw receptenboekje uitgebracht met lekkere ontbijt- en lunchrecepten. Dit boekje bevat 22 lekkere recepten, basisrecepten en van 5 sporters het favoriete ontbijt. Het grote voordeel van dit receptenboekje is dat het geheel lactosevrij en ei-vrij is. Hierdoor is het geschikt voor mensen met een geheel plantaardig eetpatroon.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om je voeding of leefstijl aan te passen? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Heb je vragen? Neem gerust contact op!