Informatie

Praktische informatie en tarieven

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn diensten, neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Ik werk zoveel mogelijk op afspraak. Dit geldt ook voor bedrijven en non-profitorganisaties. Het is ook mogelijk om begeleiding op afstand af te spreken, bijvoorbeeld contact via telefoon of skype. Ik stel me flexibel op en bekijk samen met u wat de beste tijd en locatie is om af te spreken.

Disclaimer en aansprakelijkheid

De inhoud en de recepten op mijn website: www.mariskadute.nl komen voort uit de visie die ikzelf heb op een gezonde en fitte levensstijl. Niet alle inhoud is wetenschappelijk onderbouwd en berust op eigen mening, ervaring en inzicht. Mariska Dute wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie op deze website uitdrukkelijk van de hand. De informatie is bedoeld als algemene informatie en is niet gericht op één individueel persoon of één specifieke situatie van de bezoeker van deze website of iemand in diens omgeving.
Het gebruik of (doen) toepassen van informatie van de website www.mariskadute.nl door bezoekers is volledig voor de verantwoordelijkheid en het risico van de bezoeker en/of gebruiker zelf.

Receptenboekjes en kalender

Het receptenboekje ‘Sportief genieten en herstellen met verantwoorde tussendoortjes’ kost 6,00 euro (incl. btw).
Mijn tweede receptenboekje met lekkere, verantwoorde ontbijt- en lunchrecepten kost 8,75 euro (incl. btw).

‘Zoete verleidingen voor 12 maanden van het jaar’ is een verjaardagskalender die te koop is voor 9,00 euro (incl. btw).

Tarieven

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn diensten dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en contact opnemen met mij.

Copyright

De teksten, recepten en foto’s zijn door mij, Mariska Dute, zelf geschreven en gemaakt, tenzij dit anders vermeld is. Het is niet toegestaan om inhoud van deze website klakkeloos en zonder toestemming over te nemen. Heb je interesse in een artikel, recept of foto? Neem dan contact op via het contactformulier.

Sponsering

Mariska Dute Voeding, Sport & Advies is mijn eigen bedrijf. Naast het begeleiden van consumenten ten aanzien van de voeding of leefstijl en het verzorgen van workshops investeer ik veel tijd in het schrijven en ontwikkelen van nieuwe artikelen en recepten. Om mijn werkzaamheden voort te kunnen zetten zal je soms een actie, recept of artikel voorbij zien komen op de website of social media die gesponsord is of opgezet in samenwerking met een bedrijf. Deze gesponsorde samenwerkingen worden met zorg uitgekozen en zullen goed aansluiten bij mijn visie op een gezonde en fitte levensstijl. In deze samenwerking blijf ik altijd onafhankelijk, eerlijk en betrouwbaar als sportdiëtist. Eén van mijn taken als (sport)diëtist vind ik het vergroten van de productkennis van consumenten. Door een (gesponsord) product of recept te delen hoop ik anderen te kunnen inspireren.

Monchou koekjes (GL, V)

Monchou koekjes (GL, V)

Monchou koekjesEen lekker, makkelijk recept met een groots effect! Dat zijn deze monchou-koekjes....

Kom in contact

Heb je interesse in een samenwerking of heb je vragen over (sport)voeding dan kun je mij een berichtje sturen.


Waar kan ik je mee helpen?

Kom in contact

Heb je interesse in een samenwerking of heb je vragen over (sport)voeding?
Copyright © 2016 - 2020 Mariska Dute  |  Privacy Verklaring