Werkervaring

Werkervaring

Sinds de afronding van mijn opleiding in 2007 heb ik veel ervaring en kennis opgedaan in de praktijk. Ik heb met veel plezier gewerkt bij onderstaande bedrijven en instellingen:

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als sportdiëtist/docent opleiding Voeding en Diëtetiek. Hier heb ik met veel plezier studenten begeleid, onderwijs ontwikkeld en gegeven, (kook)workshops ontwikkeld voor studenten, patiënten en bedrijven uit de praktijk en ben ik verantwoordelijk geweest voor het onderdeel toetsing. Ik zal als gast-/flexdocent nog betrokken blijven bij de opleiding Voeding & Diëtetiek.
Daarnaast werk ik nu op freelance basis voor de NCOI en NTI als docent en ontwikkelaar van onderwijs en toetsing.

Have Food Design in Zoetermeer, hier heb ik gewerkt als rayonmanager/diëtist. De werkzaamheden die ik hier heb uitgevoerd komen overeen met mijn huidige werkzaamheden bij Innopastry in de productontwikkeling.
Bij Have Food Design heb ik samen met een collega een energie- en eiwitrijke reep ontwikkeld voor patiënten met o.a. kauw- en slikproblemen. Verder bestonden mijn werkzaamheden uit verkoop en advisering van diverse (dieet)producten aan klanten, relatiebeheer, productontwikkeling (incl.  marktonderzoek) en het geven van voorlichtingen en presentaties.

Naast mijn werkzaamheden in mijn eigen bedrijf heb ik tot aan 2019 een jaartje gewerkt als fitnessinstructrice bij Fitland en heb ik kookdemonstraties gegeven bij Intratuin Lochem.
Momenteel werk ik bij Koffie- en theeschenkerij ‘Semmelink’ in Lochem.

In het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem heb ik gewerkt als diëtist. Hier heb ik zowel klinische als poliklinische patiënten begeleid op het gebied van voeding. Ik heb voor diverse patiëntencategorieën diëten samengesteld. Verder heb ik voorlichting gegeven aan patiënten van de groep hartrevalidatie, voedingsbeleid ontwikkeld en deelgenomen aan MDO’s.

Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen als diëtist bij verpleeghuis Slingebosch in Zutphen en in het Slingeland Ziekenhuis. Naast mijn studie heb ik gewerkt als versspecialist/assistent versmanager bij Super de Boer in Borculo.

Monchou koekjes (GL, V)

Monchou koekjes (GL, V)

Monchou koekjesEen lekker, makkelijk recept met een groots effect! Dat zijn deze monchou-koekjes....

Kom in contact

Heb je interesse in een samenwerking of heb je vragen over (sport)voeding dan kun je mij een berichtje sturen.


Waar kan ik je mee helpen?

Kom in contact

Heb je interesse in een samenwerking of heb je vragen over (sport)voeding?
Copyright © 2016 - 2020 Mariska Dute  |  Privacy Verklaring