We zijn alweer volop in de herfst beland en worden de gedachten over de naderende feestdagen actueel. De Sint is het meest dichtbij om daarna ons voor te bereiden op gezellige kerstdagen. Zelf heb ik in november mijn eigen verjaardagsfeestje en laat ik mijn creativiteit los in de keuken om lekkere hapjes en taarten te maken.

Daarom: HET IS TIJD VOOR EEN GRANDIOZE ACTIE
Inmiddels heb ik een hele verzameling lekkere en leuke recepten opgebouwd en deze gebundeld in een boekje of als mooie kalender weergegeven. Een rijke keuze uit lekkere, verantwoorde tussendoortjes of ontbijtrecepten. De verjaardagskalender bevat smaakvolle en eenvoudig te maken feestelijke taarten, tussendoortjes en desserts. Dus wil jij iemand verrassen en verwennen met een creatief cadeau of misschien jezelf iets leuks geven? Wellicht is dan een van onderstaande cadeautjes iets voor jou.
Actie 1:
Een receptenboekje met 16 verantwoorde snacks en tussendoortjes van € 6.00 voor € 3,50 euro, zonder verzendkosten.

Actie 2 in 1
12 Maanden lang genieten van iets lekkers bij de koffie of thee?
Daarvoor is een mooie verjaardagskalender ontworpen. Een kalender met recepten van smaakvolle taarten, tussendoortjes en desserts. Daarnaast krijg je het receptenboekje met 16 verantwoorde snacks en tussendoortjes tezamen voor slechts € 11,00 euro, zonder verzendkosten.
Wil je alleen de verjaardagskalender? Dat kan natuurlijk ook en kost deze € 9,00 euro.

ALLE PRIJZEN INCLUSIEF DE BTW EN ZONDER VERZENDKOSTEN (à 3,50 of 5,00 bij actie 2 in 1)
[Wanneer de boekjes worden opgehaald worden de verzendkosten eraf gehaald].

Dus: ben je zelf geen keukenprins(es) of heb je weinig tijd, de recepten zijn dusdanig samengesteld dat het niet moeilijk te maken is en je het prima van tevoren kunt bereiden. Zo heb je meer tijd op de feestelijke dag of altijd een voorraadje gezonde, lekkere snacks in de vriezer!
Heb je interesse? Stuur een mail naar info@mariskadute.nl
De actie loopt tot en met 31 december 2019.
Laat de homemade sweets jullie lekker smaken en inspireren!