Begin februari heb ik als diëtist-voedingskundige een bijdrage mogen leveren aan een bijlage over ondervoeding en gezond oud worden in onder andere De Volkskrant. Ik werk nu ruim een jaar voor Innopastry en ben erg tevreden over de samenwerking.
Ik vind het vooral erg waardevol om zo consumenten te kunnen helpen bij hun strijd tegen onder andere ondervoeding en kauw- en slikproblemen.

Het artikel was als bijlage toegevoegd bij de Volkskrant. Ook is onze bijdrage online verschenen op de website van Mijn Gezondheidsgids. Samen met mijn opdrachtgever, sales-director Gerben Kegge, heb ik in het artikel uitleg gegeven over onze producten, de (mini) Bouwsteentjes en Easy-to-Eat. Dat niet alleen! Daarnaast hebben we meer verteld over het belang van eiwitrijke voeding bij ouderen in combinatie met beweging en waarom eiwitrijke producten ervoor kunnen zorgen dat je langer fit blijft.

Vanuit Innopastry vinden wij het heel belangrijk dat er meer aandacht komt voor mensen met ondervoeding, ziekte en/of kauw- en slikproblemen. In de huidige maatschappij draait het nog te veel om afvallen en overgewicht, maar ondervoeding en aankomen is net zo’n groot probleem! In het artikel kun je onder andere meer lezen over de inzetbaarheid van de eiwitverrijkte Easy-to-Eat en (mini) Bouwsteentjes. Daarnaast vinden wij maatschappelijke betrokkenheid ook een belangrijk speerpunt binnen Innopastry. Hoe we dit zien in de praktijk komt ook ter sprake.

Ik vond het heel waardevol om mijn steentje bij te dragen en zo meer aandacht te kunnen geven aan het onderwerp ‘ondervoeding’ en ‘gezond oud worden’. Helaas is er nog een te grote groep Nederlanders die ondervoed is! Nieuwsgierig geworden?
Via onderstaande link is het artikel terug te lezen:
https://www.mijngezondheidsgids.nl/eiwitrijke-petit-fours-een-uitkomst-bij-ondervoeding/#comment-16083