Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje, bijvoorbeeld voor valentijnsdag. Verras je geliefde met een leuke verjaardagskalender of ga zelf aan de slag met één van de lekkere recepten en geniet hier samen van!
Zelf bakken is een feest en laat je familie en vrienden genieten van de lekkere taarten, cakes, tussendoortjes en desserts. Bij verjaardagen, trouwfeestjes of andere feestelijke gelegenheden mag een lekker stukje taart, cake of een heerlijke bonbon niet ontbreken. Deze verjaardagskalender bevat lekkere recepten voor uiteenlopende feestelijke gelegenheden. 12 Maanden lang genieten van iets lekkers bij de koffie of thee. De lekkere taartjes, cakes en desserts zijn niet alleen geschikt voor tussendoor, het past ook prima bij een high tea of als afsluiter bij het diner of uitgestald buffet.

Na het uitbrengen van mijn twee receptenboekjes met lekkere en verantwoorde tussendoortjes en ontbijtrecepten heb ik niet stil gezeten. Diverse taarten, bonbons, muffins en andere lekkernijen werden door mij bedacht en verder ontwikkeld in de keuken. De positieve reacties op mijn baksels brachten mij aan het denken om dit met anderen te delen. Ik wilde iets anders dan een E-book of receptenboekje. Dit is het resultaat! Een verjaardagskalender met 12 feestelijke recepten.

De heerlijkheden zijn dusdanig samengesteld dat deze prima van tevoren zijn te bereiden en makkelijk te maken. Zo heb je meer tijd voor jezelf en de gasten op de feestelijke dag! Eenvoudig te bewaren in de diepvries of in de koelkast. In deze kalender staan geen standaard recepten, maar ideeën voor verrassende taarten, cakes en chocoladelekkernijen en is op deze wijze veel inspiratie op te doen. Nog een bijkomend voordeel, je kan zelf ook volop variëren met de ingrediënten die ik heb gebruikt.

Tijdens mijn tienerjaren bakte ik op verjaardagen graag taarten voor familieleden. De regel in huis was dat mijn moeder geen taarten mocht kopen. Elke gelegenheid die gevierd kon worden met een stukje gebak greep ik aan om weer iets nieuws uit te proberen. Zo hebben mijn familieleden veel verschillende taarten, cakes en andere gerechten mogen testen.

De recepten in deze verjaardagskalender kan iedereen met eenvoudig te verkrijgen (basis) ingrediënten thuis maken. Geen ingewikkelde, dure grondstoffen en is het niet nodig om vijf verschillende winkels langs te gaan. Ricotta-koffietaartjes, zomerse appelcheesecake, Italiaanse lions, klinkt dit niet smaakvol? Wacht niet langer en bestel deze kalender voor 9,- euro of 13,- euro met verzending. Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling kun je mij mailen of bellen.

Met deze verjaardagskalender wens ik jullie heel veel bakplezier toe en laat de homemade sweets maar lekker smaken.

Mariska Dute, sportdiëtist
Mariska Dute Voeding, Sport & Advies
Tel.: (+31) 06-10011230
info@mariskadute.nl