Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor valentijnsdag. Verras je geliefde met een leuke verjaardagskalender of ga zelf aan de slag met één van de lekkere recepten en geniet hier samen van!
Zelf bakken is een feest en laat je familie en vrienden genieten van de lekkere taarten, cakes, tussendoortjes en desserts. Bij verjaardagen, trouwfeestjes of andere feestelijke gelegenheden mag een lekker stukje taart, cake of een heerlijke bonbon niet ontbreken. Deze verjaardagskalender bevat lekkere recepten voor uiteenlopende feestelijke gelegenheden. 12 Maanden lang genieten van iets lekkers bij de koffie of thee. De lekkere taartjes, cakes en desserts zijn niet alleen geschikt voor tussendoor, het past ook prima bij een high tea of als afsluiter bij het diner of uitgestald buffet.

De heerlijkheden zijn dusdanig samengesteld dat deze prima van tevoren zijn te bereiden en makkelijk te maken. In deze kalender staan geen standaard recepten, maar ideeën voor verrassende taarten, cakes en chocoladelekkernijen en is op deze wijze veel inspiratie op te doen. Nog een bijkomend voordeel, je kan zelf ook volop variëren met de ingrediënten die ik heb gebruikt.

De recepten in deze verjaardagskalender kan iedereen met eenvoudig te verkrijgen (basis) ingrediënten thuis maken. Geen ingewikkelde, dure grondstoffen en is het niet nodig om vijf verschillende winkels langs te gaan. Ricotta-koffietaartjes, zomerse appelcheesecake, Italiaanse lions, klinkt dit niet smaakvol? 

Wacht niet langer en bestel deze kalender voor 8,- i.p.v. 9,- euro of 12,- euro met verzending. Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling kun je mij mailen of bellen.

Tel.: (+31) 06-10011230
info@mariskadute.nl