Feest

Stichting Jarige Job 

Verjaardagsactie Stichting Jarige Job

Wat is er nu leuker om als kind je verjaardag te vieren met een lekkere taart en verrast te worden met mooie cadeautjes? Ik was vroeger net een stuiterbal rond mijn verjaardag en vond het geweldig om lekker te smikkelen van een taart en cadeautjes te ontvangen. Dit gun ik ook andere kinderen. Helaas zijn er in Nederland nog veel te veel kinderen die dit niet gegund is. Stichting Jarige Job zet zich in voor deze kinderen. Met een leuke verjaardagsbox met onder andere versiering, traktaties, een mooi cadeau en lekkernijen voor bijvoorbeeld het bezoek bezorgen zij kinderen een fijne dag.
Voor meer informatie over deze stichting zie de volgende website: www.stichtingjarigejob.nl

Help jij mij mee? 16 November mag ik 35 kaarsjes uitblazen en ondanks de coronaperikelen kan ik het vieren zoals ik wil. Dit gun ik ook kinderen waarvan de ouders dit helaas niet kunnen realiseren. Ter gelegenheid van mijn verjaardag heb ik een leuke actie en ik hoop met jullie samen geld in te zamelen om kinderen een leuke dag te bezorgen!

Koop nu mijn verjaardagskalender t.w.v. 8,75 euro (excl. verzendkosten) of mijn receptenboekje met lekkere en verantwoorde tussendoortjes voor 6,- euro (excl. verzendkosten) en de opbrengst doneer ik aan Stichting Jarige Job! Zelf ga ik zeker een verjaardagsbox doneren t.w.v. 35,- euro.
Deze actie loopt t/m woensdag 25 november 2020, mits de voorraad niet eerder op is. Misschien heb je al één van deze artikelen, maar het is zeker leuk om dit cadeau te geven aan een andere jarige of tijdens de komende feestdagen (Kerst & Sinterklaas).

Heb je interesse of vragen? Stuur een berichtje naar info@mariskadute.nl of reageer op dit bericht en dan neem ik contact op. Ook voor meer informatie over de inhoud van de receptenboekjes kun je mijn website bekijken, www.mariskadute.nl

Laten we samen meerdere kinderen in Nederland een toffe verjaardag bezorgen!

Monchou koekjes (GL, V)

Monchou koekjes (GL, V)

Monchou koekjesEen lekker, makkelijk recept met een groots effect! Dat zijn deze monchou-koekjes....

Kom in contact

Heb je interesse in een samenwerking of heb je vragen over (sport)voeding dan kun je mij een berichtje sturen.


Waar kan ik je mee helpen?

Kom in contact

Heb je interesse in een samenwerking of heb je vragen over (sport)voeding?
Copyright © 2016 - 2020 Mariska Dute  |  Privacy Verklaring