Nieuwsarchief

In de uitzending bij RTL 4 ‘Life is Beautiful’ als diëtist

Sinds januari van dit jaar werk ik met veel plezier voor Innopastry als diëtist. Innopastry staat bekend om zijn (mini) Bouwsteentjes. Dit zijn smaakvolle, energie- en eiwitverrijkte gebakjes voor mensen met ziekte en/of ondervoeding. Daarnaast verkopen wij Easy-to-Eat, dit zijn verwendesserts die verrijkt zijn met extra eiwit en energie. Het voordeel van deze lekkere producten is dat het een genot is om te consumeren als je wel wat extra eiwit en kracht kan gebruiken tijdens je herstel….

Running in to 2018 – nieuwe update

Letterlijk en figuurlijk ben ik 2018 hardlopend ingegaan. Op nieuwjaarsdag ben ik de dag goed begonnen met een duurloop door het bos! Daarnaast heb ik op zakelijk vlak ook nog een leuke eindsprint gemaakt met een toffe, nieuwe opdracht. Ik ga voor Innopastry (producent van o.a. Bouwsteentjes en Easy-to-Eat) als projectadviseur – diëtist aan de slag. Terug op het oude nest van productontwikkeling voor mensen met ondervoeding en/of kauw- en slikproblemen. ………..

Nieuwe agenda met leuke workshops en clinics

Voor velen loopt de zomervakantie op zijn eind en staat het nieuwe studiejaar of werk voor de deur. Zelf heb ik een heerlijke vakantie gehad in Oostenrijk. Ik heb lekker getraind, genoten van de natuur en de bergen. Heerlijk niets doen en samen met Erwin genieten van ons favoriete landje. In Oostenrijk heb ik niet stil gezeten. Alleen al een rondje door de supermarkt geeft mij allerlei leuke ideeën voor nieuwe recepten en (kook)workshops. Dit heeft geresulteerd in een leuke, nieuwe agenda………..

Tijd voor ontbijt! Nieuw receptenboek

Mijn nieuwste receptenboek is uit. Na mijn eerste receptenboekje met lekkere en verantwoorde tussendoortjes had ik de smaak te pakken. Al snel ontstond het idee om een tweede boekje te schrijven. Mijn nieuwste receptenboek bevat lekkere ontbijtgerechten. Overigens zijn de recepten ook prima te gebruiken als lunch of tussendoor……….

Happy Baking & Bullet Journal

Iets te vieren?
‘De lekkerste weg naar succes’! Dat is mijn motto. Gezond eten is lekker eten in mijn ogen.
Niet alleen maar jezelf van alles ontzien om fit te blijven of af te vallen. Op z’n tijd een lekker taartje, een stukje pure chocolade bij de koffie of lekker uiteten gaan hoort bij een gezonde levensstijl .
Mensen die mij kennen weten dat ik graag in de keuken sta om te koken en bakken. Zowel gezonde als heerlijke guilty pleasures en experimenteren met allerlei ingrediënten om vervolgens mensen blij te maken. Dat laatste geeft mij veel voldoening………………

Ik loop weer hard!

Zo dat is lang geleden dat ik iets gepost heb omtrent mijn sportieve leventje zie ik nu. Tijd om jullie weer eens bij te praten lijkt me zo.
De afgelopen weken heb ik niet stil gezeten. Niet op het vlak van mijn eigen bedrijf, maar ook op sportief gebied heb ik stappen gezet. Ik heb het hardlopen weer kunnen toevoegen aan mijn dagelijkse trainingsschema! Daar ben ik heel blij mee! Uiteindelijk blijf ik toch een loper, hoe leuk ik het wielrennen inmiddels ook vind………

Impressie afgelopen events met binnenkort een nieuwe agenda

Naast het begeleiden van individuele sporters geef ik regelmatig leuke workshops en organiseer ik verschillende evenementen. Deze combinatie vind ik erg leuk en het maakt het werken lekker afwisselend. Nu de vakantieperiode gestart is, is het rustig qua evenementen en workshops. Deze periode geeft mij de gelegenheid om voor het najaar leuke workshops uit te werken.
Inmiddels zijn de eerste nieuwe data al bekend!……………

In de voetsporen van mijn vader…., tijd voor een nieuwe update

Het is even stil op mijn website als het om hardlopen gaat en dat heeft een reden. Deze dame kan helaas al twee maanden niet hardlopen vanwege een hardnekkige knieblessure. De oorzaak van deze blessure komt vanuit mijn rug/heup/bekken. Door disbalans hier komt er veel spanning op mijn peesplaat aan de buitenkant van mijn rechterbeen. Dit veroorzaakt de knieklachten. Gelukkig zitten mijn fysio en sportarts op dezelfde lijn qua diagnose en behandeling…….

Leuke nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen

De laatste twee maanden heb ik leuke, nieuwe contacten gelegd met diverse (sport)bedrijven en ondernemers. Dit waren inspirerende gesprekken met een leuk vervolg. Ik ben van mening dat je als ondernemer juist door middel van samenwerking met andere partijen mooie producten of diensten kunt ontwikkelen en leveren. ‘Samen kun je meer dan alleen’, denk ik altijd maar. In deze blog wil ik jullie bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn bedrijf……….

Tijdens 42,195 km kan er heel wat gebeuren

- Mariska Dute -