Nieuwsarchief

Bijdrage aan een artikel in de Volkskrant over oa ondervoeding

Begin februari heb ik als diëtist-voedingskundige een bijdrage mogen leveren aan een bijlage over ondervoeding en gezond oud worden in onder andere De Volkskrant. Ik werk nu ruim een jaar voor Innopastry en ben erg tevreden over de samenwerking. Ik vind het vooral erg waardevol om zo consumenten te kunnen helpen bij hun strijd tegen onder andere ondervoeding en kauw- en slikproblemen…………………..

Cadeautip! Verjaardagskalender ‘Zoete verleidingen’

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje, bijvoorbeeld voor Valentijnsdag. Verras je geliefde met een leuke verjaardagskalender of ga zelf aan de slag met één van de lekkere recepten en geniet hier samen van!Zelf bakken is een feest en laat je familie en vrienden genieten van de lekkere taarten, cakes, tussendoortjes en desserts…….

Kick-off 2019

A happy new year! Dat het voor jullie allemaal een mooi, sportief en vooral gezond 2019 mag worden! Ik ben zelf letterlijk 2019 hardlopend ingegaan. Momenteel verblijf ik nog in München en vandaag, nieuwjaarsdag, ben ik de dag goed begonnen met een duurloop door de stad! Zeker een aanrader voor een stedentrip…..

Winst 5 Mijl Singelloop en tips voor succes

Na een geslaagd weekend en wedstrijd in Tilburg een week geleden was het deze week weer feest!
Erwin stelde voor om in Enschede samen te gaan lopen tijdens de 5 mijl van de Singelloop. Een goed idee, gezellig samen lopen en vervolgens bij mooi weer een terrasje pakken was het plan……..

Genieten tijdens 10 Kilometer Tilburg Ten Miles

Het was volop zomer in Nederland de laatste maanden. Helaas niet altijd even fijn om te trainen. Ik ben niet een fan van warm weer als het gaat om trainen. Deze dame had één gelukje, precies op het moment dat het in Nederland bloedheet was zat ik lekker in de bergen! Daar is de warmte beter uit te houden en koelt het meer af. Ook deze zomer zat ik weer drie weken in Oostenrijk met Erwin……

Nieuwe ontwikkelingen, (spontane) 5 kilometer en weer op het podium

Het is volop zomer in Nederland en dat is niet mijn favoriete jaargetijde als het gaat om het hardlopen van wedstrijden. Ik presteer beter bij koelere jaargetijden. Dit betekent niet dat ik niet geniet van de vroege ochtendtrainingen bij een opkomend zonnetje. Ik heb het geluk dat ik als ochtendmens vroeg uit de veren ben…………

Tijdens 42,195 km kan er heel wat gebeuren

- Mariska Dute -