Nieuwsarchief

Voorjaar- en sportvoedingsworkshops agenda

Het voorjaar is in volle gang! Ik denk dat we hier allemaal wel aan toe waren en graag willen genieten van het voorjaarszonnetje. Ook dit jaar heb ik weer leuke workshops voor jullie op de agenda staan.
Voor 9 mei een leuke voorjaarsworkshop! Lees snel verder…….

Stevensloop 10km en tijdelijke actie verjaardagskalender

Na een leuk, maar druk beursweekje stond de Stevensloop op de planning op 17 maart. Voorafgaand aan deze wedstrijd had ik een paar heerlijke dagen in een leuk huisje in Beek. Lekker in de natuur en prima plek om me voor te bereiden en bij te komen van een drukke week. Vrijdag heb ik nog een mooie ronde gelopen over het Zevenheuvelenparcours. Dit blijft een favoriete route van mij……..

Bijdrage aan een artikel in de Volkskrant over oa ondervoeding

Begin februari heb ik als diëtist-voedingskundige een bijdrage mogen leveren aan een bijlage over ondervoeding en gezond oud worden in onder andere De Volkskrant. Ik werk nu ruim een jaar voor Innopastry en ben erg tevreden over de samenwerking. Ik vind het vooral erg waardevol om zo consumenten te kunnen helpen bij hun strijd tegen onder andere ondervoeding en kauw- en slikproblemen…………………..

Cadeautip! Verjaardagskalender ‘Zoete verleidingen’

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje, bijvoorbeeld voor Valentijnsdag. Verras je geliefde met een leuke verjaardagskalender of ga zelf aan de slag met één van de lekkere recepten en geniet hier samen van!Zelf bakken is een feest en laat je familie en vrienden genieten van de lekkere taarten, cakes, tussendoortjes en desserts…….

Kick-off 2019

A happy new year! Dat het voor jullie allemaal een mooi, sportief en vooral gezond 2019 mag worden! Ik ben zelf letterlijk 2019 hardlopend ingegaan. Momenteel verblijf ik nog in München en vandaag, nieuwjaarsdag, ben ik de dag goed begonnen met een duurloop door de stad! Zeker een aanrader voor een stedentrip…..

Winst 5 Mijl Singelloop en tips voor succes

Na een geslaagd weekend en wedstrijd in Tilburg een week geleden was het deze week weer feest!
Erwin stelde voor om in Enschede samen te gaan lopen tijdens de 5 mijl van de Singelloop. Een goed idee, gezellig samen lopen en vervolgens bij mooi weer een terrasje pakken was het plan……..

Genieten tijdens 10 Kilometer Tilburg Ten Miles

Het was volop zomer in Nederland de laatste maanden. Helaas niet altijd even fijn om te trainen. Ik ben niet een fan van warm weer als het gaat om trainen. Deze dame had één gelukje, precies op het moment dat het in Nederland bloedheet was zat ik lekker in de bergen! Daar is de warmte beter uit te houden en koelt het meer af. Ook deze zomer zat ik weer drie weken in Oostenrijk met Erwin……

Tijdens 42,195 km kan er heel wat gebeuren

- Mariska Dute -